|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś posiada taki pas?
http://images.google.pl/imgres?imgur...icial%26sa%3DG
' interesuje mnie czy są one skuteczne może ktoś go ma i może podzielić się wrażeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktoś posiada taki pas?
ja mam pas wibrujący ale dopiero 3 dni. Też jestem ciekawa efektów. Nie wiem czy to wogóle coś da ale spróbować trzeba było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam identyczny pas.. Niestety, ale uzywalam go tylko tydzien :P
mimo iz mialam na sobie długa bluzke, pas taak mnie 'podrapal' że mialam na biodrach strupy.. ;O teraz została mi juz tylko jedna blizna. moja mama twierdzi, ze ja po prostu jestem za chuda xD ale ja nie wierzę ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Używam go 3 razy w tygodniu na siłowni, jak masuje to np. mnie boli, ale jakiś efektów nie widzę;d Nie zmniejszył się cellulit, może trochę nóżki są bardziej jędrne, boczków nie zmniejszył, fajnie masuje that's all ;D
![]() |
#5 |
BAN stały
|
ja mam takie pasy już z 2 lata ale uzywam od jakis 3 tygodni i efekty są bardzo zadowalające. Pasy zbijają tkankę tłuszczową, zeszły mi boczki a skóra jest jędrna i gładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
napisz proszę ile czasu dziennie poświęcasz na masaż, ćwiczysz dodatkowo? i czy jakiś żel stosujesz lub krem ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
masuje 30 minut brzuch, pupe 20 minut i uda po 15 minut
cwicze godzinke lub jezdze na rowerze a stosuje od niecalego tygodnia avon solutions celu-glow |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też coś tam ćwiczę ale bardziej rowerek stacjonarny ![]() i do tego vichy lipometric ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.