|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia wieczorowe a dzienne
Cześć
Chciałam się wybrać na studia na UWr. Moim marzeniem jest Psychologia, ale dopuszczam myśl, że może się nie udać. I tutaj jest moje pytanie, czy rejestrując się na studia kiedy podam, że chcę iść na dzienne a się na nie nie dostane to czy automatycznie jestem barana pod uwagę na studiach wieczorowych czy muszę już teraz zaznaczyć, że chcę iść na dzienne i wieczorowe? Mogę zaznaczyć od razu to i to, ale jest to kwestia 100 zł a u mnie się nie przelewa (Jestem tegoroczną maturzystką). Mam nadzieje, że napisałam jakoś czytelnie o co mi chodzi. Bardzo proszę o odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Studia wieczorowe a dzienne
Rekrutacja na wieczorowe rusza dopiero gdy zakończy się rekrutacja an dzienne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czyli teraz mam zarejestrować się na dzienne a jeżeli się nie dostanę to dopiero na wieczorowe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź do kiedy jest rekrutacja na wieczorowe,żeby nie było tak, że nie dostaniesz sie na dzienne a na wieczorowych juz jest po rekrutacji. Chociaż powinno tak byc jak napisała koleżanka wyżej, bo z reguły na wieczorowe rekrutacja jest w późniejszym terminie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy zdając na maturze polski, angielski i geografie mam szanse dostania się na psychologie lub na socjologie? (poziomy podstawowe)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jesli same podstawowe to szczerze watpie...szczegolnie psychologia jest oblegana, bo tam chyba wszystkie kierunki biora pod uwage i duzo osob sklada....w tym ja :P
aha maturzystki na ile kierunkow skladacie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
____ dziewczyny a tak samo jest z zaocznymi? ze najpierw jest rekrutacja na dzienne, i gdybym sie nie dostala to potem na zaoczne skladam papiery. czy trzeba odrazu na dzienne i zaoczne w razie W . boje sie i dlatego pytam bo na zaoczne t kto pierwszy ten lepszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() rubka moze masz szanse na niestacjonarne. (Szczegolnie psychologia ma dużo miejsc z tym, ze plan zajeć jest chyba taki jak na dziennych wiec z praca moze być ciężko, chyba, że dla kogoś to nie problem.) Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2009-06-08 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
rubka, na wieczorowe na psychologie na uwr raczej sie dostaniesz.
moja znajoma tak wlasnie studiuje. na dzienne, z podstawowa - na 99% nie. aha, i jeszcze takie pytanie - skoro sie u Ciebie nie przelewa, skad wezmiesz kilka tys za semestr by zaplacic za wieczorowe studia ? [4 albo 5 tys za semestr - jakos tak]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dziewczyny jesli macie jakiekolwiek watpliwosci to piszcie tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=339460 dziewczyny na pewno wam pomoga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.