| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-05-25, 11:59 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | Loton?

Serdecznie witam wszystkie włosomaniaczki i innych zainteresowanych   Mam takie małe pytanko. Szukałam na KWC i na forum informacji o kosmetykach firmy LOTON. Ale jakoś nic konkretnego nie znalazłam  Mają w swoim asortymencie ciekawe produkty np. odżywki modelujące w spray'u i różnego rodzaju płyny do układania dostosowane do rodzaju włosów. Adres strony producenta: loton.pl I stąd właśnie moje pytanie. Może macie jakieś doświadczenie z kosmetykami LOTON? Co o nich sądzicie? Szukam właśnie czegoś co byłoby odżywką w spray'u a jak jeszcze pomoże w układaniu włosków to byłby cud miód  Niestety nie mam dostępu do składu tych kosmetyków, a wszystko co wyszperałam na stronie producenta to to, że jedynym aktywnym składnikiem jest naturalny hydrolizat proteinowy. Co Wy na to?  Byłabym baardzo wdzięczna za wszelkie Wasze opinie   | 
|     |   | 
|  2008-05-26, 21:56 | #2 | 
				 | 

Dot.: Loton?

Wyszperałam skład jednego z produktów LOTONA, który kryje się pod orginalną nazwą Loton 3 - odżywka włos w płynie   Aqua, Alcohol Denat., Cocamidopropyl, Betaine, Quaternium-80, Polyvinylcaprolactam, Hydrolized Keratin, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Parfum, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothaizolinone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylopropanal, Linalool, Geraniol, Citronellol | 
|     |   | 
|  2008-05-27, 07:53 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Moja mama używa tego z proteinami,ale do układania włosów. Niekiedy jej podkradam,ale jako ze jest alkohol wysoko w składzie to moje włosy wysusza i nie lubie go. | 
|     |   | 
|  2008-05-27, 22:49 | #4 | 
				 | 

Dzięki a odpowiedź    i czekam na pozostałe opinie | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.