|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bikini lato 2013
Cześć dziewczyny!
Chciałam zapytać co myślicie o tym stroju? Może któraś już taki nabyła na allegro? Na zdjęciach prezentuje się bardzo ładnie ale zastanawiam się jak jest w rzeczywistości. Czekam na Wasze opinie ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3353603488 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bikini lato 2013
Bardzo ładny, niestety nie miałam go, ale mogę powiedzieć jedną rzecz - przemyśl dobrze zakup kostiumu z takimi kółkami w dole od bikini. Miałam baaaardzo podobne i sprawiało wiele problemów - pierwszy to opalone śmieszne kółka, drugi to fakt że te kółeczka najpierw się zdzierały, a potem zaczynały... rdzewieć. A kupiłam go w jakiejś sieciówce w galerii z tym, że kilka lat temu i nie pamiętam już gdzie, bo wylądował szybko w koszu
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja nie mam takiego, ale te kółka chyba by mnie gniotły. mam takie wrażenie. niewygodne zapewne te majtki. a jakby się nagrzały od słońca to by parzyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
strój jest boski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam podobny tylko czarny Dorothy Perkins, tylko mój ma kółeczko dodatkowo przy łączeniu miseczek przy biustonoszu. Nic nie rdzewieje, nadal mają taki sam kolor złota jak go kupiłam. Dla mnie jest bardzo wygodny. Uwielbiam go
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.