|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
"Prywatny" trener na siłowni
Witam,
orientujecie się może jakie są ceny zajęć z instruktorem? Czy warto w niego zainwestować? Chciałabym ćwiczyć na siłowni, bo mam bardzo słabe mięśnie i brzydką sylwetkę, ale mam marne pojęcie o ćwiczeniach siłowych, niestety szybko przybieram na wadze i łatwo rozbudowują mi się zwłaszcza uda i ramiona - tego chciałabym uniknąć. Czy macie jakieś wrażenia, komentarze na temat takich zajęć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Prywatny" trener na siłowni
ja płace ok 260 zł miesięcznie za 8 wejść. siłownia damska, całkiem przyjemnie
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie,że warto,tym bardziej na początku,musi ktoś cię naprowadzić,nauczyc ćwiczeń
![]() |
#4 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Ja właśnie teraz zainteresowałam się trenerem osobistym. W Warszawie zajęcia z takim renomowanym(m.in. "gwiazdy" z nim trenują, występuje w TV) kosztuje 100zł za godzinę. Przy dużej nadzwadze (np 20 kg) potrzebne są min.3-4spotkania w tygodniu, pi razy oko wychodzi w granicach 1200-1500zł/m-c. Fajna sprawa,ponieważ on cały czas nad Tobą wisi, poświeca 100% uwagi tylko Tobie,układa dietę i treningi do domu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.