|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Prowokatorka
Złosiu mam do ciebie zgłoszenie odnośnie użytkownika magdalenka7766 ona znowu prowokuje. Raz na forum seks napisała takie dwa posty jeden na temat seksu analnego w gumce (czy można mnieć po tym dzieci), a drugi o umyciu (trzykrotnym!!) rąk i możliwości przeniesienia spermy na pochwę. Teraz napisała pseudo jadłospis (Nasze Codzienne Jadłospisy część piąta obena ostatnia strona post na samej górze). Chciałabym prosić o reakcję i zbamowanie prowokatorki - dziecko się nudzi. Dodatkowo na forum seks zadrwiła z wizażanek. Udaje jakby nie wiedziała o co chodzi. Ona z nas robi sobie po prostu jaja. Nie mam siły więcej jej zwracać uwagi, więc proszę szefostwo o reakcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Prowokatorka
Za pojechanie w wątku o ciąży dostała 2 pkt - dożywotnio. Jeśli wyskoczy z czymś konkretniejszym w innych wątkach, to na pewno moderator zareaguje na ZP.
Ja osobiście nie podejmuję się oceniać diet, sprawę pozostawiam pod ocenę naszych moderatorek dietetycznych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dot.: Prowokatorka
Więc zgłoszę ZP w dietetycznym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.