|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Najlepszy podkład kryjący do cery mieszanej
Hej dziewczyny
Jaki jest wg Was najlepszy podkład? Cena nie gra roli ![]() ![]() Macie jakiś super tusz? Co myślicie o LOREAL TELESCOPIC??? Słyszałam, że rewelacja. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy podkład kryjący do cery mieszanej
Najlepszy jaki do tej pory miałam (a miałam ich bardzo wiele) jest Revlon Colorstay with Softflex. Matuje na wiele godzin, rewelacyjnie kryje - w ogóle moim zdaniem zasługuje na samy ochy i achy
![]() ![]() A jeśli chodzi o Telescopic to ja tam się nim nie zachwyca... ot zwykły tusz jak dla mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy podkład kryjący do cery mieszanej
Jezeli chodzi o podklad to ja polecam lasting performance - max factor, uwazam, ze jest rewelacyjny, mimo, ze wcale nie drogi. A co do tuszu to nie sprecyzowalas co bys chciala zrobic z rzesami: wydluzyc, pogrubic, podkrecic? Telescopic jest moim zdaniem jednym z lepszych ze sredniej polki, dobrze wydluza i slicznie podkreca.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.