|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ślubne pogotowie! HELP!
Hejka!
Mam kolosalny problem, otóż za 2 tygodnie ślub mojego kuzyna. Tak więc chciałam zamówić torebkę i bransoletkę na stronie mango.com gdyż mieszkam w małej mieścince. Mój engielski jest niezły, ale wczytując się w tabelkę na stronie sama już nie wiem..... https://ssl.mangoshop.com/index1.jsp...4,636014019939 wchodzę w customer service i przesyłka do polski wychodzi 380 zł! ![]() Dziewczyny albo ja nie umiem czytać albo faktycznie tak jest. Tak więc pomocy!!!! Najlepiej żeby odpowiadały perfekcjonistki j.angielskiego lub osoby które zakupiły coś na stronce. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubne pogotowie! HELP!
nie zajrzałam na strone, ale mniemam, że taniej przejechać się do miasta, w którym jest mango, albo poprosic jakas wizazanke o zakup. bez urazy, ale chyba nie ma sensu sprowadzac skads, skoro kilka mango jest w polsce
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się 360 PLN
A to się uśmiałam ![]() ![]() ![]() Zapraszam do Wawy ![]() Zapłacisz mniej za dojazd a i wycieczkę sobie zrobisz
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Posiedziałam trochę na stronce i zrozumialam....za paczkę wyjdzie 57zł....nie opłaca się. Ale nie mam możliwości wyjazdu z miasta przez najbliższy miesiąc i proszę was bardzo ale wiem, że w Polsce jest mango ale jak zapewne wiecie asortyment moze być różny. Wspominałyście o zakupie dodatkow przez forumowiczke...byłoby świetnie. Tak więc jeśli ktoś wybiera się w najbliższym czasie na zakupy do CH mogłabym podać mu co konkretnie chce. Zapłaciłabym przelewem.
TO CHĘTNY?? :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.