|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hot Ralpha Laurena, pędzla do pudru brązującego, herbacianych zapachów
Witam
![]() poszujuję pilnie jak w temacie: - LRP NOVALIP!!! - Wild Ralpha Laurena - Hot Ralpha Laurena - dobrego pędzla do brązera - wszelakich zapachów z nutą czarnej herbaty, najchętniej Earl Gray za coś z wishlisty mogę oddać (poza wątkiem): Vichy, Eau Thermale, 150ml, nowa Vichy, Capital Soleil, SPF 50+, écran anti-réactions visage et zones très sensible, Krem do twarzy przeciw reakcjom alergicznym -nowy, nieotwierany Vichy, Capital Soleil, Micro - Fluid Mat SPF 50+ (Emulsja ochronna matująca) - nowa, nieotwierana Vichy, Capital Soleil, mleczko łagodzące po opalaniu, 150ml, nowe, kartonik Vichy, Capital Soleil, SOS krem na poparzenia słoneczne, nowy, kartonik Chance Eau Fraiche 50ml, nowe, kartonik Miss Boucheron, 50ml, nowe, kartonik Zapraszam ![]() Edytowane przez jolanda_vega Czas edycji: 2008-06-25 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hot Ralpha Laurena, pędzla do pudru brązującego, herbacianych zapachów
mogłabym wymienić pędzel firmy Lancrone
Pędzel nr3 średni pędzel do nanoszenia pudru sypkiego, prasowanego lub brązującego, wykonany z naturalnego włosia koziego, ułożony owalnie i parabolicznie, co pozwala na równomierne nałożenie pudru
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mam Still J.Lopez z piękną Earl Grey w nucie. Jest go około 35/50, wraz z pierścionkiem na butelce. Interesowałoby mnie Chance. Dla wyrówniania mogę coś dorzucić np. miniaturę Narciso Rodrigueza edt 7 ml, Rock'n rose valentino 25/30, Lancome OUI 15/30.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.