|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo Was proszę spójrzcie na moje zdjęcia i doradźcie coś..
Proszę o rady w sprawie makijażu bo jak widać mam małe, bliskoosadzone oczy i duuuuuży nos (już niedługo ![]() Chciałabym również zmienić fryzurę, ale raczej pozostać przy długich ew. półdługich włosach. Nie chciałabym po raz kolejny oddać się w ręce 'magika kreatywnego od włosów' i wrócić od niego bez włosów ze łzami w oczach z uszczuplonym o kilkaset zł portfelem.. ilekroć oddawałam się w takie ręce zawsze było gorzej po niż przed ![]() dziewczyny co więc radzicie - jaki makijaż, fryzura i kolor moich włosów? i ostatnia prośba zaklasyfikujcie moją twarz - słyszłam już różne wersje od okrągłej po trójkątną - więc jestem zdeorientowana ![]() z góry serdecznie dziękuję za pomoc! ![]() pzdr ![]() a oto linki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8e5f03b2e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...64b9049aa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b57810e9e.html Chciałabym się takze dowiedzieć jakim jestem typem kolorystycznym. Zamieszczam więc odpowiedzi do pytań 1. Jak się opalasz - dosć szybko. Odcień opalenizny taki średnio brązowy nie bardzo mocny brąz. 2. Kolor oczu - brązowe. Brwi i rzęsy koloru ciemnego 3. Piegi - nie występują 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? beżowy wpadający w lekko żółtawy 5. Naturalny kolor włosów - brąz wpadający w zółć, a od nasady średni brąz 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) blady róż 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze w kolorach ; brązowym,, turkusowym,zielonym, różowym, fioletowym. nie lubię ubrań w kolorze czarnym, granatowym, beżowym, czerwonym Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-06-03 o 19:49 Powód: na przyszłość informuję, ze linków nie tolerujemy na metamorfozach :) wklejam do załączników |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielka prośba o metamorfozę, sugestie itp..
może prosta grzywka?
![]() ![]() co do makijazu to podkreslaj oczka, myśle ze kreseczką czarną bylo by pięknie ![]() ![]() ![]() a co do tragedii u fryzjerów to wiem cos o tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedź Grazin
![]() ![]() przy okazji jaka mam twarz? okrągłą, trójkątna, czy może inny kształt - bo już się w tym gubię.. ![]() Po lekturze wielu wątków 'metamozfozy' biorę pod uwagę rówież ściecie włosów na krótko.. czy możecie więc coś podpowiedzieć w tej kwestii.. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
koloru włosów bym napewno nie zmieniała bo jest bardzo ładny i Ci pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ta grzywka to ciekawy pomysl...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bym prostej grzywki nie robila
![]() ![]() Dodaje kilka propozycji od siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.