|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Le Feu Light, Mahora
Agio*, zajrzyj proszę, do mojego wątku
![]() Poza nim miałabym jeszcze troszkę aptecznej pielęgnacji (głównie do skóry dojrzałej). Mnie interesowałby Le Feu Light. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Aniu, bardzo interesowałyby mnie perfumy JPG Classique EDP
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Le Feu - czy kolorówka wysokopółkowa równiez Cię interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
lola23 - jeśli chodzi o Le Feu Light na pewno bardziej interesowałaby mnie wymiana tych perfum na JPG Classique EDP. Jeśli Ania nie zgodzi się na taką wymianę przejrzę dokładniej Twój wątek (obawiam się trochę, czy pudry i róże nie byłyby dla mnie zbyt ciemne, bo mam bardzo jasną karnację)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za Mahore?? hmm... mam napewno w podobnej pojemnosci Cindy Crawford - Waterfalls z zapachow, a tak to odlewki tylko z mojej kolekcji... przejzyj moj watek a nuz moze cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ivanno, niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
po pierwsze mam pytanie, czy finalizacja wymiany wiązałaby sie z wysyłką zagraniczną, czy też co jakis czas przyjeżdżasz do kraju i wtedy finalizujesz transakcje? Pytam, ponieważ ostatnia moja "zagraniczna" wymiana była bardzo nieudana i nieprzyjemna (przesyłka dla mnie została częściowo okradziona, a po 3 miesiącach oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji otrzymałam odpowiedź odmowną) Dlatego też przed podjęciem decyzji o kolejnej "zagranicznej" transakcji będę się musiała naprawdę mocno zastanowić ![]() Jesli chodzi o meritum natomiast ... hmmm ... powiem tak: wymieniając Classique na taką samą ilość Le Feu Light czułabym sie chyba odrobinę mało usatysfakcjonowana ![]() Wprawdzie ilości obydwu zapachów takie same/zbliżone, ale ... Le Feu Light jest niezwykle wręcz ulotny i po relatywnie krótkim czasie trzeba sie nim dopsikiwać. Natomiast Classique wystarczy kropelka, mimo że to EDP a nie perfumy. Czy w tej sytauacji byłabyś skłonna dołożyć coś do oferowanej przez siebie kuleczki? Ewentualnie czy byłabyś zainteresowana Classique ale w jakiejś mniejszej ilości ?Naturalnie w oryginalnym flakonie (sobie przepsikałabym część do jakiegoś atomizerka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Aniu, przesyłka byłaby na terenie Polski - mój przyjaciel jedzie właśnie na wakacje do Polski, wszystkie moje przesyłki zostaną wysłane w okolicy 20 czerwca, a przesyłki na adres moich rodziców muszą dojść do 30 czerwca.
Dołożyć do kuleczki tak naprawdę nie miałabym co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym, że - nie wiem, czy o tym wiesz - Poczta Polska od prawie tygodnia strajkuje i trudno jest przewidzieć, kiedy tak naprawdę wysłana za jej pośrednictwem przesyłka dotrze do adresata. W różnych miastach sytuacja wygląda różnie ... Do Krakowa przesyłki nie dochodzą na pewno; wiem, ponieważ 10 dni czekam już na wysłana priorytetem paczkę z apteki internetowej, codziennie dzwonię na sortownię i nic ![]() Może do 20 czerwca sytuacja sie już unormuje, aczkolwiek strajk został zapowiedziany bezterminowy, ma byc prowadzony do skutku, tj. do osiągnięcia postulatów strajkujących. Poza tym po zakończeniu strajku sterty niedostarczonych przesyłek będa tak gigantyczne, ze pewnie również trzeba sie będzie liczyc z poważnymi opóźnieniami ![]() W razie czego - jak rozumiem - należałoby rozważać wysyłkę inpostem lub jakimś kurierem. Zorientuję się, jakie sa ceny usług w przypadku paczek do 1 kg i jakie terminy dostarczenia przesyłki deklarują konkurenci Poczty Polskiej. W kwestii drugiej natomiast: prosiłabym o określenie, jaka ilość Classique uważałabyś za satysfakcjonujacy zamiennik za oferowana przez siebie ilość Le feu Light ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
No właśnie słyszałam o tym strajku Poczty Polskiej
![]() Myślałam, że to Ty napiszesz jaką ilość Classique chciałabyś oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Agio, rozumiem że moimi propozycjami nie jestes zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
lola23 - jeśli Ania zgodzi się na wymianę 20 ml Classique to na pewno przygarnę te perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro tak, to jestem zdecydowana na wymianę ![]() No chyba, że chcialabyś jeszcze "przespać się" z propozycjami loli ... Absolutnie nie chciałabym, abyś czuła się zobowiązana jakoś szczególnie tym, że moja propozycja padła wcześniej i zaczęłyśmy negocjacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Aniu, ta wymiana jak najbardziej mi odpowiada
![]() ![]() lola23, dziękuję bardzo za propozycję - może innym razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że będę mogla przypomnieć sobie Le Feu Light - na letnie dni powienien być w sam raz (o ile go dobrze pamietam ![]() Rozumiem, że ostateczne uzgodnienie jest takie: ode mnie do Ciebie leci 20 ml JPG Classique EDP oryginał w oryginalnej metalowej puszce od Ciebie do mnie leci nie mniej niż 25 ml Le Feu Light oryginał bez opakowania wysyłka paczką "krajową" po 20 czerwca, a jeśli do tego dnia sytuacja strajkowa nie zostanie opanowana - termin wysyłki zostanie odpowiednio uzgodniony Jesli szystko jest ok, to mozemy przejść na PW i wymienic się adresami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Wszystko się zgadza, za chwilkę napiszę pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wklejam fotkę JPG Classique po odpsikaniu części zawartości. We flakoniku zostało według mnie "dobre" 20 ml ![]() Oceń, proszę, sama i jeśli wszystko jest ok, to pakuję puszkę w karton i wysyłam jutro z samego rana ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2008-06-20 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.