|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
biały kolor ubrań
co sądzicie o białym kolorze ubrań? czy są funkcjonalne i się za bardzo nie brudzą? zastanawiam się nad kupnem spodni...polećcie jakiś sklep z markowymi spodniami w bialym kolorze.. z góry dziękuję za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: biały kolor ubrań
Lubię biały kolor, dobrze się w nim czuję, ale jeśli chodzi o spodnie to nie polecam. Gdzie nie usiądziesz, czego się nie dotkniesz są od razu brudne. Zakładając czyste spodnie po dojechaniu do szkoły miałam brudny tyłek np od siedzenia w autobusie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biale ciuszki uwielbiam..ale spodnie odpadaja,przynajmniej dla mnie... za szybko je brudze..mam 2 parry takich spodni i sa to tzn 1-dniowki
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja mam mnóstwo białych ciuchów, w tym 2 mini i 3 pary spodni
![]() ![]() W orsay'u jest zawsze dużo białych ciuszków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
ojjj ja ostatnio chyba przesadzam z białymi ubraniami, ja mam skłonnosci do szybkiego brudzenia sie :P i to mi troche przeszkadza ale jak pieknie wygladaja z opalenizna
![]() w każdym sklepie teraz znajdziesz białe spodnie , ja polecam w Pimkie sa dobre jakosciowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Lubię białe ciuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Brudzą się może szybciej niż inne kolory ;-)
Ale ja uwielbiam białe dopasowane letnie spodnie hymmmmm Pięknie to wygląda oczywiście na odpowiedniej figurze ;-DD
![]() |
![]() |
#8 |
Optymistka
|
Ja bardzo lubie bialy kolor
Mam kilka bialych bluzeczek, biale rybaczki, biale dlugie spodnie. Planuje jeszcze zakupic jakas biala, letnia sukieneczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam duzo bialych ubran, nawet mam teraz biale spodnie na sobie
![]() No brudza sie wiadomo... nie pochodzi sie wiecej niz 2 razy jesli chodzi np. o spodnie. Mam 2 pary bialych spodni z Pepe Jeans krotkie spodenki, i Tally Weijl dlugie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam białe ubrania, do wszystkiego pasują i dobrze się w nich czuje, pasuje mi ten kolor (tak przynajmniej mi się wydaje) ale jak dla mnie białe spodnie odpadają... trzeba bardzo uważać żeby się nie ubrudzić, nigdzie nie siadać... ajj... ja bym nie kupiła. Mialam kiedyś i tylko cały czas się patrzylam czy nie jestem gdzieś brudna. Teraz mam tylko kilka par krótkich spodenek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Źle mi się kojarzą białe ubrania
![]() ![]() sama nie kupiła bym nigdy niczego w bieli, bo czuła bym się brudna, zawsze bluzka się zabrudzi od podkładu lub pomadki a spodnie też nigdy nie będą czyste, chyba dlatego uwielbiam czarny kolor, nawet latem ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Sama nie lubię białego koloru i nie noszę. Ale na kimś mnie nie razi, pod warunkiem oczywiście, że ten ktoś nie wystroi się na biało od stóp do głów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
lubię biały kolor ubrań, mam kilka bluzek, jedną parę rybaczek, letnią kurteczkę i bluzę (ta szczególnie szybko brudzi się na rękawach)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.