|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ból po pettingu
Witajcie,
Uprawiałam ostatnio petting ze swoim chłopakiem. On robił to dosyć mocno,ale podobało mi się to,doszłam parę razy ![]() Do lekarza na razie nie mam jak pójść,bo okres dostałam,więc trochę sobie poczekam. Dodam jeszcze,że dziewicą nie jestem,no chyba,że błona się jakoś uchowała przez te wszystkie lata ![]() Miałyście kiedyś taki problem? Strasznie mnie to boli i zaczynam się martwić,że może chłopak mi coś naderwał/otarł/podrapał i nie wiem co to może być ![]() Edytowane przez zlosnica89 Czas edycji: 2012-06-06 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ból po pettingu
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miewałam kiedyś takie bóle po pettingu, po tym już nie było mowy o klasycznym seksie, bo pewnie bym zwijała się z bólu i tyle byśmy mieli z seksu. Wydaje mi się, że facet mógł Cię lekko obetrzeć i dlatego pobolewa. A może po prostu przeziębiłaś pęcherz i to nie ma związku z pettingiem? Szczypanie i ból podczas sikania to przypomina mi objawy zapalenia pęcherza. Ja przy siadaniu też nieraz "czulam" pęcherz jak miałam przeziębiony. Cóż, lepiej idź do lekarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MI to wyglada na jakąs rankę choć może to być jak już koleżanka wspomniała zapalony pęcherz, też tak szczypie.. także leć do lekarza
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To może być uszkodzenie mechaniczne, ale jak ból nie minie po okresie - idź do lekarza, bo więcej niż tydzień nie powinno boleć samo z siebie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zapalenie pęcherza to na pewno nie jest,bo nie korzystam z toalety jakoś specjalnie często,a również kiedyś je miałam i wiem,jakie to cierpienie.
Przy niektórych ruchach czuję ból,np podczas kucania czy siadania,kiedy to wszystko w środku jest wtedy 'ściśnięte'. Nie boli już tak jak parę dni temu,ale nadal. W takim stanie to aż strach użyć tamponów,heh :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś po dłuższej przerwie siadłam na rower i jeździłam po wybojach ponad godzinę. Gdy przyszłam do domu, bolało mnie podczas oddawania moczu i czasami przy siadaniu. Zrobiłam nasiadówkę z rumianku i po kilku godzinach ból minął.
Tak więc stawiam na jakieś porządne otarcie. Na Twoim miejscu po okresie zrobiłabym taką nasiadówkę, a jeśli to nie pomoże, to migiem do lekarza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.