|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwna krostka (?) w uciążliwym miejscu.
Pod okiem mam taką małą krosteczkę w kolorze skóry, mało ją widać, bo ma może z 2, 3 milimetry, ale jest dla mnie bardzo uciążliwa i przeszkadza mi. Nie jest to pryszcz czy inna krostka, która wyskakuje i znika, bo mam ją już dość długo, w sumie to odkąd pamiętam .. . Nie wiem czym ją usunąć, bo żaden kosmetyk na nią nie działa, macie może jakieś domowe sposoby na pozbycie się takich niespodzianek natury?
![]() bardzo mi zależy na pozbyciu się jej, jednak nie chcę usuwać jej operacyjnie czy innymi dziwnymi metodami, jest ona na tyle maleńka, że może jakiś z waszych sposobów by ją zniweczył ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwna krostka (?) w uciążliwym miejscu.
Skoro masz ja odkad pamietasz to prawdopodobnie nie krostka tylko jakis kaszak lub prosak
![]() Takie cos czasem potrafi usunac kosmetyczka, a jak nie to dermatolog. Samej bym nie probowala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to moze byc kaszak, prosak itd.
slyszalam tez, ze takie male krostki pod oczami lubia sie robic w momencie gdy limfa nie ma dobrego przeplywu czy cos takiego (moze cos pokrecilam ![]() ja mialam takie cos jakies 2 tyg. temu, wyciskalam, skubalam to przez 2 dni ale w koncu wycisnelam ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja tez mam takie cos pod jednym okiem, ale lepiej tego nie trzec ani nic, bo wiem, z wlasnego doswiadczenia, ze to sie roznosi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odp.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak, przynajmniej by ocenila czy umie to usunac czy nie i czy powinnas isc z tym do lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.