|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Revlon ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin nr 04 Sand Beige
Nieaktualne
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-06-10 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin nr 04 Sand Bei
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin nr 04 Sand Bei
hophop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nikt nie ma?uuuu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hopp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
poważnie nikt nie ma??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja mam oba odcienie po 10ml tubki z seri Age defying ( lzejsza wersja ) z filtrem Sp 20 do mieszanej cery ale wymienie tylko i wylacznie na ciemny odcien podkladu revlon ,oplalony bez lub ciemny bez bo nic nie potrzebuje z twoch propozycji ,moze byc roz Loreala czy MF czy nowa granatowa sprala ze sredniej polki wtedy ja cos doloze pozatem mam wszystko wduzym nadmiarze nie do zuzycia takze inne rzeczy nie wchodza w rachube w wymianie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.