głupie myśli :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 14:08   #1
beatkaxdxd
Raczkowanie

głupie myśli :(

hejka dziewczyny!
mam problem.... ciagle mam mysli ze moj chlopak moze mnie zdradzic albo zostawic rozmawialam z nim o tym ale on mowi ze nigdy tak nie bedzie. bardzo sie boje tego nie wiem jak sobie z tym radzic.... probuje sobie to uświadomic ale nie moge moze ktoras z was tak ma albo miala i sobie z tym poradzila? prosze o rady
beatkaxdxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 14:09   #2
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: głupie myśli :(

Cytat:
Napisane przez beatkaxdxd Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny!
mam problem.... ciagle mam mysli ze moj chlopak moze mnie zdradzic albo zostawic rozmawialam z nim o tym ale on mowi ze nigdy tak nie bedzie. bardzo sie boje tego nie wiem jak sobie z tym radzic.... probuje sobie to uświadomic ale nie moge moze ktoras z was tak ma albo miala i sobie z tym poradzila? prosze o rady
ufasz mu? zawiódł Cie kiedys?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 14:14   #3
beatkaxdxd
Raczkowanie

zawiodl.... kiedys..... jak jeszcze byly poczatki to on gadal o innych ze sa ladne i wgl. a teraz wyzywa.... i mowi ze nic nigdy nie laczylo go z żadną dziewczyna... bo jestem jego pierwsza. ale ta zazdrosc mnie zabija i te mysli
Stary 2008-08-11, 14:16   #4
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ak jeszcze byly poczatki to on gadal o innych ze sa ladne i wgl. a teraz wyzywa....
nie bardzo rozumiem, wyzywa Cie teraz a o innych mowil ze sa ladne?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-08-11, 14:16   #5
tatlinka
BAN stały

Wink Dot.: głupie myśli :(

Cytat:
hejka dziewczyny!
Wiem co masz na mysl .. sama dawniej mailam takie mysli , zazdrosna bylam o kazda kobiete jaka tylko znalazla sie w otoczeniu Tezeta. Niegdy mnie nie zawiod , zawsze okazywal mi ze jestem najwazniejsza .. pracujemy razem , mieszkamy ale po prostu bylo mi z nim tak dobrze ze balam sie ze jednego dnia czar prysnie .. minelo mi to nie wiem dlaczego tak milam. Zapewne Twoj chlopak jest bardzo przystojny w moim przypadku tak akurat bylo.W kazdym razie minelo mi to juz dawno pozdrawiam i caluje cieplutko bedzie ok , nie ma co sie martwic na zapas poprostu ufaj uwazam ze bardzo Ci na nim zalezy dlatego tak masz
tatlinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 14:18   #6
beatkaxdxd
Raczkowanie

niee... kiedys mowil ze sa ladne i wymienial a teraaz wszystkie dziewczyny wyzywa....
Stary 2008-08-11, 14:20   #7
beatkaxdxd
Raczkowanie

tak.... wlasciwie jest z jednych z najladniejszych chlopakow w szkole.... duuuuzo dziewczyn sie w nim buja.... bardzo mi na nim zalezy. a jak jakas dziewczyna sie pojawi w otoczeniu to serce bije szybciej i smutno mi jest( chociaz i tak nie patrzy na nie. a jak patyrzy to robie awanture taka jestem ((
Stary 2008-08-11, 14:22   #8
tatlinka
BAN stały

Cytat:
tak.... wlasciwie jest z jednych z najladniejszych chlopakow w szkole.... duuuuzo dziewczyn sie w nim buja.... bardzo mi na nim zalezy. a jak jakas dziewczyna sie pojawi w otoczeniu to serce bije szybciej i smutno mi jest( chociaz i tak nie patrzy na nie. a jak patyrzy to robie awanture taka jestem ((

poprostu cieszysz sie ze go masz , ze jestescie razem i ze go nie stracisz to minie zobaczysz sama
Stary 2008-08-11, 14:25   #9
motylek1007
Zakorzenienie

ciesz sie ze go masz i ze jest z Toba, wlasnie z Toba, bo zazdrosc zniszczy Ci zwiazek

[*] 11.09.2012
Stary 2008-08-11, 14:29   #10
beatkaxdxd
Raczkowanie

jestesmy juz ponad rok. na poczatku jak nie bralam tego zbyt powaznie to tak nie bylo.... a teraz.... jestem strasznie zazdrosna a macie moze tak TŻ patrzy na inne? ((
Stary 2008-08-11, 14:34   #11
tatlinka
BAN stały

Cytat:
jestesmy juz ponad rok. na poczatku jak nie bralam tego zbyt powaznie to tak nie bylo.... a teraz.... jestem strasznie zazdrosna a macie moze tak TŻ patrzy na inne? ((

w mojej obecnosci nie patrzy sie na inne kobitki ...ale jak nie jest ze mna to mysle ze napewno sobie zerknie bo to naturalny odruch faceta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 14:41   #12
beatkaxdxd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tatlinka Pokaż wiadomość
w mojej obecnosci nie patrzy sie na inne kobitki ...ale jak nie jest ze mna to mysle ze napewno sobie zerknie bo to naturalny odruch faceta

a jak go oduczylas;>
Stary 2008-08-11, 14:45   #13
tatlinka
BAN stały

Cytat:
a jak go oduczylas;>

znaczy sie on nigdy nie patrzyl na inne bedac ze mna ... wydaje mi sie ze jezeli on popatrzy sie na inna zrob to samo , prawienie mu moralow nic tu nie da mysle , wydaje mi sie ze jezeli odczuje na wlasnej skorze jak to jest zmieni nastawienia . Jezeli on popatrzy sie na inna Ty mozesz popatrzec na innego .. ale co z tego wyjdzie hmm nie wiem sama.. sprobowac mozna
Stary 2008-08-11, 14:52   #14
beatkaxdxd
Raczkowanie

Cytat:
znaczy sie on nigdy nie patrzyl na inne bedac ze mna ... wydaje mi sie ze jezeli on popatrzy sie na inna zrob to samo , prawienie mu moralow nic tu nie da mysle , wydaje mi sie ze jezeli odczuje na wlasnej skorze jak to jest zmieni nastawienia . Jezeli on popatrzy sie na inna Ty mozesz popatrzec na innego .. ale co z tego wyjdzie hmm nie wiem sama.. sprobowac mozna
aaa ja sprobowalam:P to byl zly a ja powiedzialam ze tez patrzy... to on mowil ze nie:P ale i tak patrzy coraz bardziej mnie to wkurza
Stary 2008-08-11, 14:56   #15
tatlinka
BAN stały

Cytat:
aaa ja sprobowalam:P to byl zly a ja powiedzialam ze tez patrzy... to on mowil ze nie:P ale i tak patrzy coraz bardziej mnie to wkurza

a no to w momecie kiedy bedzie patrzal sie na nia zwroc mu slodko uwage , tak zeby sie zawstydzil. nie mam zielonego pojecia co zrobic w takiej sytuacji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 15:06   #16
beatkaxdxd
Raczkowanie

Cytat:
a no to w momecie kiedy bedzie patrzal sie na nia zwroc mu slodko uwage , tak zeby sie zawstydzil. nie mam zielonego pojecia co zrobic w takiej sytuacji
ja wtedy mowie oburzona : skoro tak Ci sie ona podoba to idz do niej... to on smutny i czasem placze
Stary 2008-08-11, 15:15   #17
tatlinka
BAN stały

Cytat:
ja wtedy mowie oburzona : skoro tak Ci sie ona podoba to idz do niej... to on smutny i czasem placze
heh no moze nie ma co sie przejmowac to ze spojrzy to nic nie znaczy , moze on nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, moze patrzy na nia tak jak na kobiete ale to Ciebie ma zakodowana w glowce i to Ciebie pragnie i pozada
Stary 2008-08-11, 15:19   #18
beatkaxdxd
Raczkowanie

Cytat:
heh no moze nie ma co sie przejmowac to ze spojrzy to nic nie znaczy , moze on nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, moze patrzy na nia tak jak na kobiete ale to Ciebie ma zakodowana w glowce i to Ciebie pragnie i pozada

no wlasnie mowil ze to tylko mnie kocha i tylko ze mna chce byc... piszemy caly czas smski ale jak nie pisze to te glupie mysli ze moze jest z inna albo cos... widzisz jaka ja jestem a pozniej sie klocimy
Stary 2008-08-11, 15:24   #19
tatlinka
BAN stały

Cytat:
no wlasnie mowil ze to tylko mnie kocha i tylko ze mna chce byc... piszemy caly czas smski ale jak nie pisze to te glupie mysli ze moze jest z inna albo cos... widzisz jaka ja jestem a pozniej sie klocimy

nie ma co sie klocic , trzeba cieszyc sie kazda dobra chwila i pragnac zeby bylo ich jak najwiecejok spojrzal na kobiete ale i tak wrocil do Ciebie, nie polecial za nia albo cos ...dlatego zazdrosc zamieniac w milosc i cieszyc sie soba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 15:34   #20
beatkaxdxd
Raczkowanie

Cytat:
nie ma co sie klocic , trzeba cieszyc sie kazda dobra chwila i pragnac zeby bylo ich jak najwiecejok spojrzal na kobiete ale i tak wrocil do Ciebie, nie polecial za nia albo cos ...dlatego zazdrosc zamieniac w milosc i cieszyc sie soba

widzisz.... teraz nie piszemy a mi tu odbija ( ja nie wiem co mam zrobic zeby byc idealna chociaz juz mi dajesz pomalu cos do zrozumienia
Stary 2008-08-11, 15:41   #21
tatlinka
BAN stały

Cytat:
widzisz.... teraz nie piszemy a mi tu odbija ( ja nie wiem co mam zrobic zeby byc idealna chociaz juz mi dajesz pomalu cos do zrozumienia

ale Ty jestes dla niego idealem , gdyby tak nie bylo nie byl by z Toba .Mysle ze masz duzo wolnego czasu dlatego, gdybys byla zajeta nie ma czasu na tekie myslenia ,ale niestety to sa minusy czasu wolengo.Sprobuj go moze czyms zaskoczyc nie tylko pokazuj zazdrosc , pokaz cos milego od siebie , a uwierz rezultaty beda naprawde swietne , zblizycie sie do siebie bardziej , bo niestety zazdrosc troszke niszczy zwiazek
Stary 2008-08-11, 15:53   #22
martha330
Zakorzenienie

uwazaj i sprobuj sie opanowac,bo zazdrosc moze tylko zniszczyc zwiazek,a ni mu pomoc....
jest z Toba,wiec mu zalezy,powiedz mu o swoich watpliwosciach,a on to na pewno zrozumie,tylko radzilabym wiecej opanowania.
twoja zazdrosc moze wynikac z tego ze:
- masz niska samoocene
- nie ufasz TZ
- za bardzo chcesz go miec tylko dla siebie
moj TZ na poczatku tez byl bardzo o mnie zazdrosny,ale z czasem przejrzal na oczy,zobaczyl,ze jestem tylko jego...
zobaczysz bez takiej zazdrosci o wiele latwiej sie bedzie Ci zylo w zwiazku,powodzenia i daj chlopakowi odetchnac....

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:05   #23
kinia2305
Zadomowienie

Cytat:
nie mozesz tak mowic, bo w koncu bedzie mial dosc i faktycznie sobie pojdzie.
I wonder where my money went
I often wonder why I wonder

kinia2305 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:08   #24
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

znam ten ból.. my kobietki mamy skłonności do wciskania.. mój TŻ też nigdy nie dał mi większych powodów do zazdrości, a ja mimo to czasami chodziłam smutna i rozbita.. to chyba dlatego, że tak bardzo sie zakochałyśmy.. wciskałam sobie, że spotka jakąś ładniejsza.. porównywałam się do jego byłych, a nawet zwykłych koleżanek..! kochana.. to nie pomoże.. co więcej.. chłopak może pomyśleć, że coś z Tobą nie tak.. ! napisałaś, że kiedyś przez to płakał.. no.. to wywołałaś lawine.. oni rzadko płaczą.. musi mu na Tobie cholernie zależeć.. i postaw sobie pytanie - czy warto..? warto chodzić smutną i samej nie wiedzieć dlaczego..? wg mnie musicie być bardzo szczęśliwi skoro przejmujesz się takimi drobnostkami.. oczywiście - zazdrość ma swój urok.. i jest w każdym związku.. jeśli jednak chcesz zachować przy sobie tego chłopaka a nie spłoszyć, wyrażaj ją w słodki sposób.. a nie na zasadzie jakichś odzywek.. teraz jest mu przykro, ale wkrótce zacznie go to drażnić.. wtedy będziesz miała problem..
głowa do góry..
irminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:33   #25
evela28
na drugie mam Irena

nie pozwalasz mu patrzeć na inne dziewczyny a ty też nie patrzysz na innych a jak widzisz to co zamykasz oczy
więcej luzu i swobody

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:42   #26
BlueAngel85
Raczkowanie

Cytat:
przecież każdy facet to wzrokowiec patrzenie to przeciez nie jest nic złego to nie zdrada ja tez patrze jak jakis chłopak jest przystojny a to nie znaczy ze przestaje kochac swojego TŻ
Kto odejdzie, zawsze będzie sam.

BlueAngel85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:45   #27
BlueAngel85
Raczkowanie

Cytat:
no i po co tak mówisz ? stresujesz go :P on i tak zerknie ... jak mój zerka na jąkąś to uśmiecham się i mówie ładna prawda ? albo świetną bluzeczkę ma albo ale super fryzurkę ma, zauważyłes ? i on się uśmeicha i mówi ze najładniejsza jestem tylko ja

Dziewczyno wyluzuj przecież nie będziesz najładniejsza dziewczyna na świecie, jeśli on Ciebie kocha i okazuje Ci to jest najważniejsze i zamiast cieszyc sie z tego zasmucasz go swoim zachowaniem . swoja zazdroscia sprawiasz ze jest nieszcześliwy,osaczasz go, on czuje się jak w uwięzi i może zacząć naprawde szukać kogos innego, kogoś kto tak nie bedzie go kontrolował . musisz zrozumiec wkoncu ze wymówkami i takim traktowaniem możesz sama zepsuc bardzo dużo... pokaż mu jak bardzo go kochasz jaka jestes szczęśliwa przymknij czasem oko na jego zerkanie , czasem oni robia to nie kontrolując sie będzie dobrze zobaczysz tylko daj mu życ i sama badż szczęsliwa masz duzo: ON JEST Z TOBA A NIE Z INNA
Kto odejdzie, zawsze będzie sam.

BlueAngel85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 18:51   #28
Pharoach
Raczkowanie

Ja mojemu TZtowi zrobilam brzydki test. Od poczatku nasz zwiazek byl na odleglosc, ja w PL a on w DE. Na ICQ podszylam sie za Weronike ktora zna M. przez kolezanke, bardzo chce sie z nim spotkac itd. Wyslalam mu duzo zdjec (moim zdaniem) najladniejszej dziewczyny na jednym z portali.To bylo klamstwo idealne.On stwierdzil ze ma dziewczyne (bylismy bardzo krotko ze soba) i dal mi nr swojego kolegi.Tak wiec dla uwiarygodnienia histori pisalam z jednym i z drugim.Czasami plakalam przy kompie ze szczescia hihi ze taki skarb mi sie trafil.Co wieczor zdawal mi relacje z rozmowy z Weronika. Niestety wydalo sie bo (idiotka ze mnie) na monitorze mialam przyklejana kartke z loginem i haslem do ICQ byl wsciekly, ale wybaczyl,w koncu musialam sie przekonac ze moge mu ufac teraz jest moim mezem ale i tak jestem zazdrosna, zawsze po tylku dostaje gdy patrzy na inne ale oczywiscie gdy mnie sie podoba jakis facet '' FOCH, idz sobie do niego '' taka nasza natura zazdrosnic mnie troszke przeszlo po slubie
Stary 2008-08-11, 19:26   #29
Asik1604
Zadomowienie

Przepraszam, może będę okrutna, ale zdradzić to on Cię dopiero może jak się nie uspokoisz i nie przestaniesz wszędzie węszyć zdrady z jego strony.
Wydaje mi się,że żaden facet nie wytrzyma na dłuższą metę w związku pełnym podejrzeń i braku zaufania.

Według mnie Twoje obawy mogą świadczyć o zakompleksieniu, bo z tego co piszesz to chłopak nie dał Ci wyraźnych powodów do takiej podejrzliwości.

AMELKA 02.02.2014

NATALKA 04.09.2017

Asik1604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 21:15   #30
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem, że mój czasem patrzy na dziewczyny, które nas mijają czy są w pobliżu, ale co z tego? Jest przy moim boku, nie żadnej z nich, a tak btw to ja również patrzę na chłopaków z otoczenia, czasem nawet pomyślę, że ten czy tamten niezły, ale kocham tylko Skarbka i tak zostanie. Od tego są oczy, żeby patrzeć! Niech sobie zerka, ja mam świadomość, że i tak moja buzia, moje nogi się mu najbardziej podobają i kropka

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości