![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
głupie myśli :(
hejka dziewczyny!
mam problem.... ciagle mam mysli ze moj chlopak moze mnie zdradzic albo zostawic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: głupie myśli :(
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zawiodl.... kiedys..... jak jeszcze byly poczatki to on gadal o innych ze sa ladne i wgl.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niee... kiedys mowil ze sa ladne i wymienial a teraaz wszystkie dziewczyny wyzywa....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tak.... wlasciwie jest z jednych z najladniejszych chlopakow w szkole.... duuuuzo dziewczyn sie w nim buja.... bardzo mi na nim zalezy. a jak jakas dziewczyna sie pojawi w otoczeniu to serce bije szybciej i smutno mi jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
poprostu cieszysz sie ze go masz , ze jestescie razem i ze go nie stracisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ciesz sie ze go masz i ze jest z Toba, wlasnie z Toba, bo zazdrosc zniszczy Ci zwiazek
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jestesmy juz ponad rok. na poczatku jak nie bralam tego zbyt powaznie to tak nie bylo.... a teraz....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
w mojej obecnosci nie patrzy sie na inne kobitki ...ale jak nie jest ze mna to mysle ze napewno sobie zerknie bo to naturalny odruch faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
znaczy sie on nigdy nie patrzyl na inne bedac ze mna ... wydaje mi sie ze jezeli on popatrzy sie na inna zrob to samo , prawienie mu moralow nic tu nie da mysle , wydaje mi sie ze jezeli odczuje na wlasnej skorze jak to jest zmieni nastawienia . Jezeli on popatrzy sie na inna Ty mozesz popatrzec na innego .. ale co z tego wyjdzie hmm nie wiem sama.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
a no to w momecie kiedy bedzie patrzal sie na nia zwroc mu slodko uwage , tak zeby sie zawstydzil. nie mam zielonego pojecia co zrobic w takiej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie mowil ze to tylko mnie kocha i tylko ze mna chce byc... piszemy caly czas smski ale jak nie pisze to te glupie mysli ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
nie ma co sie klocic , trzeba cieszyc sie kazda dobra chwila i pragnac zeby bylo ich jak najwiecej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
widzisz.... teraz nie piszemy a mi tu odbija ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
ale Ty jestes dla niego idealem , gdyby tak nie bylo nie byl by z Toba .Mysle ze masz duzo wolnego czasu dlatego, gdybys byla zajeta nie ma czasu na tekie myslenia ,ale niestety to sa minusy czasu wolengo.Sprobuj go moze czyms zaskoczyc nie tylko pokazuj zazdrosc , pokaz cos milego od siebie , a uwierz rezultaty beda naprawde swietne , zblizycie sie do siebie bardziej , bo niestety zazdrosc troszke niszczy zwiazek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
uwazaj i sprobuj sie opanowac,bo zazdrosc moze tylko zniszczyc zwiazek,a ni mu pomoc....
jest z Toba,wiec mu zalezy,powiedz mu o swoich watpliwosciach,a on to na pewno zrozumie,tylko radzilabym wiecej opanowania. twoja zazdrosc moze wynikac z tego ze: - masz niska samoocene - nie ufasz TZ - za bardzo chcesz go miec tylko dla siebie moj TZ na poczatku tez byl bardzo o mnie zazdrosny,ale z czasem przejrzal na oczy,zobaczyl,ze jestem tylko jego... ![]() zobaczysz bez takiej zazdrosci o wiele latwiej sie bedzie Ci zylo w zwiazku,powodzenia i daj chlopakowi odetchnac....
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nie mozesz tak mowic, bo w koncu bedzie mial dosc i faktycznie sobie pojdzie.
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
znam ten ból.. my kobietki mamy skłonności do wciskania.. mój TŻ też nigdy nie dał mi większych powodów do zazdrości, a ja mimo to czasami chodziłam smutna i rozbita.. to chyba dlatego, że tak bardzo sie zakochałyśmy.. wciskałam sobie, że spotka jakąś ładniejsza.. porównywałam się do jego byłych, a nawet zwykłych koleżanek..! kochana.. to nie pomoże.. co więcej.. chłopak może pomyśleć, że coś z Tobą nie tak.. ! napisałaś, że kiedyś przez to płakał.. no.. to wywołałaś lawine.. oni rzadko płaczą.. musi mu na Tobie cholernie zależeć.. i postaw sobie pytanie - czy warto..? warto chodzić smutną i samej nie wiedzieć dlaczego..? wg mnie musicie być bardzo szczęśliwi skoro przejmujesz się takimi drobnostkami.. oczywiście - zazdrość ma swój urok.. i jest w każdym związku.. jeśli jednak chcesz zachować przy sobie tego chłopaka a nie spłoszyć, wyrażaj ją w słodki sposób.. a nie na zasadzie jakichś odzywek.. teraz jest mu przykro, ale wkrótce zacznie go to drażnić.. wtedy będziesz miała problem..
głowa do góry.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
na drugie mam Irena
|
nie pozwalasz mu patrzeć na inne dziewczyny a ty też nie patrzysz na innych a jak widzisz to co zamykasz oczy
więcej luzu i swobody
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyno wyluzuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu TZtowi zrobilam brzydki test. Od poczatku nasz zwiazek byl na odleglosc, ja w PL a on w DE. Na ICQ podszylam sie za Weronike ktora zna M. przez kolezanke, bardzo chce sie z nim spotkac itd. Wyslalam mu duzo zdjec (moim zdaniem) najladniejszej dziewczyny na jednym z portali.To bylo klamstwo idealne.On stwierdzil ze ma dziewczyne (bylismy bardzo krotko ze soba) i dal mi nr swojego kolegi.Tak wiec dla uwiarygodnienia histori pisalam z jednym i z drugim.Czasami plakalam przy kompie ze szczescia hihi ze taki skarb mi sie trafil.Co wieczor zdawal mi relacje z rozmowy z Weronika. Niestety wydalo sie bo (idiotka ze mnie) na monitorze mialam przyklejana kartke z loginem i haslem do ICQ byl wsciekly, ale wybaczyl,w koncu musialam sie przekonac ze moge mu ufac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, może będę okrutna, ale zdradzić to on Cię dopiero może jak się nie uspokoisz i nie przestaniesz wszędzie węszyć zdrady z jego strony.
Wydaje mi się,że żaden facet nie wytrzyma na dłuższą metę w związku pełnym podejrzeń i braku zaufania. Według mnie Twoje obawy mogą świadczyć o zakompleksieniu, bo z tego co piszesz to chłopak nie dał Ci wyraźnych powodów do takiej podejrzliwości.
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.