|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Odwołanie
Hej.
Mam taki jeden problem. Otóż chodzi o odwołanie do szkoły,liceum Bo wiem ze mam szanse ale nie do końca,aby sie dostać. Jak można to napisać? Co tam powinnam napisać? Moe macie jakieś przykłądy? Może miałyście z tym już do czynienia. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odwołanie
ale odwołanie pisze się od decyzji czyli dopiero kiedy ewentualnie Cię nie przyjmą do tego liceum..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ashiva - no to wiadomo
![]() podbijam pytanie ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja w tym sensie, że lepiej nie zapeszać bo przecież może akurat się dostanie do tego liceum i niczego nie będzie trzeba pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wątpie,że sie dostane.
Może nie ma odwołan,ale ja i tak bd próbować. Wiec? Wiecie jak to może napisać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a jestes moze z tego gimnazjum ktore nie przerobilo tych lektur, ktore byly na egzaminie? bo jak tak to moze umiesc to w swoim podaniu. jednak jak to ma brzmiec to nie wiem, niestety
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie, ja przerobiłam...
Ale nie wiem jaki poczatek dać... Bo później to jakoś poleci.. najgorszy poczatek... jakie nagłówki co i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ale to chyba nie jest watek na spolecznosci...
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
kiedyś pisałam coś podobnego.. proponowałabym coś w tym stylu:
imię nazwisko wszystkie Twoje dane łącznie z profilem klasy czy czymś w tym stylu władze liceum czyli np. dyrektor liceum ogólnokształcącego nr adres ODWOŁANIE od decyzji Komisji Rekrutacyjnej o nie przyjęciu do klasy o profilu zwracam sie z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjęcie do klasy o profilu prośbę swą motywuję (tutaj swoje pomysły) bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby lub proszę o rozpatrzenie mojej prośby z poważaniem podpis miejscowość, data
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Wielki dzięki
![]() Bardzo mi pomogłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Możesz napisać, że bardzo chciałabyś uczęszczać do tego liceum, bo słyszałaś o nim pochlebne decyzje
![]() Generalnie chyba dobrze jest delikatnie napisać, że bardzo, ale to bardzo chcesz chodzić do tego liceum, tak trochę im się podlizać ![]() Ale nie ma co gdybać, zobaczysz, dostaniesz się do wymarzonej szkoły ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.