![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Garnier, Kolastyna, Soraya, AA, Bielenda
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy?
![]() SORAYA Balsam do ciała ujędrnienie i nawilżenie 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml Zestaw GARNIER skóra bardzo sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer Zestaw GARNIER skóra sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml Zestaw GARNIER skóra bardzo sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer Zestaw GARNIER skóra sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
podobają mi się:
SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml rozumiem, że wszystko jest nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml
AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml cos u mnie
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
u ciebie podoba mi się:
Zestaw GARNIER skóra bardzo sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml tobie podoba się plecak mi te rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
-SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml -SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml -AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hejk
cos u mnie za SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
i jak z ta wymianka
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dot.: Garnier, Kolastyna, Soraya, AA, Bielenda- Nowe
Czy te kosmetyki sa nowe? bo nie widze opisu ilosci zuzycia
nie mam marynarki ale mam meski plaszcz sztruksowy musze go poszukac i jakbys byla zainteresowana podam wymiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Zestaw GARNIER skóra bardzo sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer Zestaw GARNIER skóra sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
wieczorem lub jutro pokaze foty i podam wymiary
ale jakby co zapraszam do swoich watkow moze znajdziesz cos dla siebie bo mam chrapke na wiekszosc z Twoich kosmetkow zajrzyj takze tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7665293]podobają mi się:
SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml rozumiem, że wszystko jest nowe ![]() ponawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
zalaczam wstepne foto plaszcza
wyglada nieciekawie bo wyjety z dna szafy i jest pogiety jezeli ci sie podoba i bedzie pasowal na rozmiar daj zanc, wypiore go, wyprasuje od strony poszewki i dorobie zdjec chodzil kiedys w nim moj maz ale byl za duzy na niego, maz ma 175cm wzrostu oto wymiary dl calkowita 110cm z kolnierzem 115cm rekaw wewnetrzny 46 zewnetrzny 63 szerokosc w ramionach 50 ale to dlugosc pod pachami 54 odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml SORAYA Balsam do ciała ujędrnienie i nawilżenie 250 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml czy te rzeczy są nowe?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
niestety nic, ale jak bedziesz miec jakąś dokladke to daj znać, chetnie oddam to, co Cie interesowało, pozdrawiam.. a staniki to miseczka B
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze tyle nie oddasz
![]() te stringi miriale są z bardzo dobrej firmy to moz etak ja dam ci to co chiałąs a ty mi SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
KOLASTYNA OGRÓD SPA krem na dzień sk. tłusta i mieszana 50 ml
KOLASTYNA OGRÓD SPA krem pod oczy przeciwzmarszczkowy 30 ml KOLASTYNA OGRÓD SPA krem na noc sk. bardzo sucha 50 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic ujędrniający morela 250 ml SORAYA Balsam do ciała ujędrnienie i nawilżenie 250 ml BIELENDA BIKINI EMULSJA OCHRONNA SPF15 ujędrniająca z masłem kakaowym spray 200 ml BIELENDA BIKINI EMULSJA OCHRONNA SPF15 Dla dzieci od 6 m.ż spray 200 ml SORAYA PROFESSIONAL Żel pod prysznic nawilżający melon 250 ml SORAYA Balsam do ciała ultra ujędrnienie i dotlenienie skóra sucha i delikatna 250 ml SORAYA Balsam do ciała delikatne rozświetlenie z drobinkami złota 250 ml AA 3w1 Mleczko, Tonik, Płyn do demakijażu oczu; do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; Poj. 150 ml AA Help Krem nawilżający bezzapachowy; do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej; Poj. 50 ml Zestaw GARNIER skóra bardzo sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer Zestaw GARNIER skóra sucha, mleczko 250 ml + krem 50 ml+masażer odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.