|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Problem przy otwieraniu tematu "SZAFY'- czy ktoras z Was wie jak mi pomoc???
Witam, kochane dziewczynki
![]() od kilku dni bezskutecznie probuje otworzyc temat 'SZAFA' - zwyczajnie nie moge ![]() chetnie poogladalabym sobie zdjecia ciekawych kreacji wizazanek, ale za kazdym kliknieciem w ikonke- wyskakuje mi blad ![]() Czy ktoras z Was miala podobny problem i jak mozna temu zaradzic?? ![]() dzieki wielgasne za kazda odpowiedz
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2008-06-08 o 09:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2 |
|
Szara Eminencja
|
Dot.: Problem przy otwieraniu tematu "SZAFY'- czy ktoras z Was wie jak mi pomoc???
Mam identycznie ale tylko w przeglądarce internet explorer, więc otwieram w operze
![]() Spróbuj w innej przeglądarce |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem przy otwieraniu tematu "SZAFY'- czy ktoras z Was wie jak mi pomoc???
Ja też polecam opere tak samo mam z nk xP
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki, kochane
![]() Nie wiem, dlaczego wczesniej na to nie wpadlam ![]() buziaki i jeszcze raz wielkie dzieki
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam, że przeważnie Szafa mi się nie otwiera, ale nie pomyślałam o innej przeglądarce
Muszę spróbować w Operze.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Muszę spróbować w Operze.