|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mało romantyczny facet...:/
Mój problem polega na tym, że mam mało romantycznego faceta, a nawet baaaaaaaaardzo mało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mało romantyczny facet...:/
Cytat:
To tylko w wenezuelskich telenowelach mężczyźni obsypują kobiety kwiatami ![]() W życiu różnie to bywa. Zresztą,czy te kwiaty są aż tak ważne? To już kolejny wątek na ten temat ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tym, ze Ci nie daje kwiatow bym sie nie przejmowala,moj tez mi nie daje kwiatow,prezentow tez nie tylko kase zebym sobie cos kupila bo on nie wie co...to jest maly problem bo faceci tak maja,a okazywanie uczuc nie przychodzi im tak latwo jak nam.
Ale tym, ze woli spedzac czas z kolegami niz z Toba bym sie zaniepokoila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma innej opcji niż rozmowa.
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie wszyscy sa romantyczni. moj akurat jest, ale ja w ogole nie jestem. coz, on musi byc romantyczny za mnie...
a co do zagrywek 'jade z chlopakami nad wode i mam wszystko w d*pie'... faceta trzeba sobie w jakis tam sposob 'wychowac'. my ci nie powiemy jak masz przemowic do swojego, bo go po prostu nie znamy... a tak w ogole to ile on ma lat? w pewnym wieku koledzy sa ponad wszystko.... z reszta pozostaje sie chyba przyzwyczaic, ze koledzy to wazna czesc zycia kazdego faceta i czasem mozna sie poczuc jakby to oni byli najwazniejsi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moj facet w ogolę nie jest romantyczny, był na samym początku ale mu przeszło
![]() Wychodzę z założenia ze nic tu nie pomoże. zresztą nawet bym nie chciała żeby był romantyczny tylko dlatego żeby sprawić mi przyjemność, a sam czul by sie jak nieswojo z tym co robi. No ale jak bardzo Ci na tym zalezy to z nim pogadaj , może to coś pomoże.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może on poprostu jeszcze nie dorósł do tego?
skoro czesciej widzi kolegów i wybiera ich zamiast Ciebie?to juz nawet nie romantycznosc jakby Ciebie wybrał, tylko normalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumem to trochę i to nie prawda że tylko faceci w telenowelach są romantyczni. Mój Tż zapomniał nawet o walentynce musiałam mu przypomnieć, nie wymagam od niego prezentów i wydawania kasa, tylko od czasu do czasu niespodziankę- jakiś wyjazd spontaniczny.
Mój Tż nie robi tych rzeczy i mówi że nie zmieni się na siłę, w sumie to dobrze bo jakoś te romantyczne gesty mi do niego nie pasują- prędzej zabierze mnie na tanie wino z kolegami niż na romantyczna kolację- i za to go właśnie kocham. Moja koleżanka ma faceta-romantyka, kupuje jej kwiaty bez powodu, oświadcza się w romantycznym miejscu, robi niespodzianki...ale jakoś jej nie zazdroszczę..do mojego Tżta to nie pasuje, jest takie zbyt grzeczne i wazeliniarskie...a ja lubię niegrzecznych chłopców ![]() Poza tym wystarczy się przyjrzeć a dostrzeże się romantyczne gesty tyle że każdy jest romantykiem na swój sposób. Nie ma co zmieniać faceta na siłę bo kocha się pomimo czegoś a nie za coś ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Chii w tych jej ostatnich zdaniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja całe zycie myślalam, ze nie jestem romantyczna.. nie chciałam mieć romantyka za chlopaka. mój TZ nie jest romantyczny. a ja teraz chcę zeby było miło, nastrojowo, spontanicznie.. chce wyjsc do parku, przytulić się czule.. dostać kwiaty bez okazji...
teraz juz jest lepiej.. stara być się lepszym ale pomogla tylko rozmowa (ktora niestety przemieniła się w niejedną kłótnię) ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Co do tych kwiatków bez okazji - też oczywiście mówiłam swemu mężowi,że miło je dostawać
![]() O dziwo,czasami mnie zaskoczy.Kiedyś po pracy(jednostka wojskowa),przyniósł mi bukiecik stokrotek.Spytałam się czy sam je zerwał - odparł,że wysłał po nie żołnierza ![]() A ostatnie kwiatki bez okazji dostałam od synka.Sam kupił - 2 róże ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
moj tez wcale romantyczny nie jest, przez 2,5roku nie dal mi nawet 1 kwiatka, ale przyzwyczailam sie do tego ze on po prostu taki jest i nie umie sie zmienic i jest mi z tym dobrze, przeciez nie pzrestane go kochac tylko dlatego ze nie jest romantyczny... i niestety ale mysle ze twoj tez sie juz nie zmieni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
kwiatkami się nie przejmuj, bo niektórzy faceci mogą czuć się nieswojo bawiąc się w romantyka na siłę
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że problem nie polega w tych kwiatkach, prezentach, romantycznych serenadach pod oknem, ale w ..zainteresowaniu i poświęceniu Tobie odrobiny uwagi.
Mój TŻ w życiu by mi wiersza nie powiedział/napisał, ale kwiatki i prezenty - owszem ![]() BTW ile lat ma Twój TŻ?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hmm ... u mnie jest podobnie. tzn nie jest romantyczny, choc zdarzaja mu sie wzloty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faceci, niestety tak maja, ze oceniaja nas wg siebie i nie wiedza jak najmniejszy prezencik moze nas uszczesliwic ![]() jednak mimo wszystko pokochalam te jego wady razem z ogromnym kompletem zalet ![]() Na szczescie nigdy nie stawia kolegow na pierwszym miejscu, czego Ci wspolczuje. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Myślę, że problem nie polega w tych kwiatkach, prezentach, romantycznych serenadach pod oknem, ale w ..zainteresowaniu i poświęceniu Tobie odrobiny uwagi.
Mój TŻ w życiu by mi wiersza nie powiedział/napisał, ale kwiatki i prezenty - owszemAle nie to najważniejsze - najbardziej cieszy mnie to, że przy każdej wolnej okazji, np. weekend chce spędzać ten czas ze mną. Nie z kumplami, z którymi może iść na piwo w tygodniu. Może Twój TŻ nie lubi kina, teatru, nie zabiera Cie do kina, bo to nie w jego stylu, ale tutaj chodzi o chęc - mógłby zaproponować wyjazd nad jezioro wspólnie z jego, Twoimi znajomymi, a nie tylko on i jego kumple. BTW ile lat ma Twój TŻ? __________________ 20lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.