|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
O! ... ;))
..chipsy przyszły [img]icons/icon10.gif[/img] a teraz..idą spać [img]icons/icon12.gif[/img]
Prosze na mnie nie wrzeszczeć, ani nie piszczeć, że po nocy na wiazażu siedziałam, ale ja mam dzis wolne i nie ide do pracy [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/icon12.gif[/img] zatem miłego wizazowego piątku moje kochane Pudernice & nie mniej kochany Adminie [img]icons/icon12.gif[/img] iść czy nie iść spać ? ideee [img]icons/icon7.gif[/img] miłego dnia [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: O! ... ;))
Olu
Na bezsenność są dwa środki: piguły i Tigerek [img]icons/icon10.gif[/img] . Co się stało, że nie zażyłaś ani jednego ani drugiego środka? Hm? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ola napisał(a):
> ..chipsy przyszły [img]icons/icon10.gif[/img] a teraz..idą spać [img]icons/icon12.gif[/img] > > Prosze na mnie nie wrzeszczeć, ani nie piszczeć, że po nocy na wiazażu siedziałam, ale ja mam dzis wolne i nie ide do pracy [img]icons/icon10.gif[/img] Ladnie ladnie, a nie lepiej bylo sie przytulic do Tigera, wyspac i od rana buszowac, razem z nami, jak normalny czlowiek? [img]icons/icon12.gif[/img] No ale spij sobie spij. Slodkich snuff dobrego dnia (bedzie dobry prawda? ...) [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może Tigerkowi jakieś <font color=blue>piguły</font> by się przydały? [img]icons/icon12.gif[/img]
A tak serio- Ola , Kochanie, co Ty o tej porze robiłaś na Wizazu? [img]icons/icon23.gif[/img] Skoro masz wolne od pracy , życzę Ci miłego, dnia! [img]icons/icon7.gif[/img] Obyś była wypoczeta i zrelaksowana [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1list.gif[/img]
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Ci napisać z ochrzanem, że siedzisz do nocy, ale zdążyłam przeczytać wątek [img]icons/icon10.gif[/img] A, skoro dzień wolny, Twoje prawo... [img]icons/icon29.gif[/img] Wyśpij się dobrze i wstań z nowymi siłami... I pobądź więcej na wizażu, ze złośliwym rechotem odkopuj chłopaków od kompa... Bo wybierzemy się z ekspedycją karną za dyskryminowanie Agentek w ruchu wizażowym... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
I wiecej [img]icons/1list.gif[/img] na forum proszę [img]icons/icon10.gif[/img] Buziaczki [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja wiem!!! Ola nie mogła być w dzień na wizazu, bo jedzie do koleżanki w ciąży pocieszać... I wykorzystywała noc i wolnego kompa!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hihie [img]icons/icon10.gif[/img] wstałam, jak widac [img]icons/icon12.gif[/img] W kwestii Tygrysa [img]icons/icon12.gif[/img] usiłowałam faceta (P)obudzic [img]icons/icon12.gif[/img] , ale spał tak twardo po walkach na kurnik.pl, ze równie dobrze mogłabym walczyć z Finią, czyli moim kotem, gdy ta widzi na horyzoncie ptaszka [img]icons/icon12.gif[/img] nic ją wówczas nie interesuje [img]icons/icon12.gif[/img] tak własnie spi Ti [img]icons/icon10.gif[/img] inna sprawa, ze mi sei bidula pochorwał, wiec musze go oszczedzać [img]icons/icon7.gif[/img]
w domu pojawił sie trzeci komp [img]icons/icon10.gif[/img] chyba i ja zeby byc "trendy " musiam sobie jakiegoś rózowego laptopka kupic, hehhe [img]icons/icon12.gif[/img] wiosenne buziaki [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wstałaś wyspana? [img]icons/icon29.gif[/img] Dzis same przyjemności, pamiętaj... [img]icons/icon10.gif[/img] Żebys wypoczęła... hehheheh... a wieczorkiem zajrzyj please... [img]icons/1list.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Re: O! ... ;))bunia :)
siur słodka wiedzmo [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/icon29.gif[/img]
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pochorował? Mam nadzieją, ze niegroźnie? Życz mu zdrówka ode mnie i powiedz, że będę potrzebowała jego pomocy i porady... Ale to potem napiszę... To go powinno na nogi postawić [img]icons/icon12.gif[/img] ;D
Dbaj o siebie [img]icons/1list.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.