|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pomysł na zdjęcia
Gdzie miałyście swoją ślubną sesje? Pytam z ciekawości i zawsze można zainspirować inne wizażystki, które jeszcze szukają pomysłu. Interesuje mnie jeszcze z kim miałyście taką sesje. W sensie tylko Wy z mężem czy może ktoś jeszcze- rodzice, drużba?
Możemy nawet wstawić dwa, trzy zdj dla przykładu jeżeli któraś z was chce. Ja miałam zarówno ślub jak i zdj nad dużym jeziorem (na tyle duże, że wygląda jak morze). W tle jakieś motorówki, mewy itd. Uważam, że zdj wyszły cudnie. (Dostałam na płycie pokaźną liczbę i sama miałam sobie wybrać te które uważam za najładniejsze). Teraz czekam aż mi je ulepszą (jakiś retusz itd). Na sesję poświęciliśmy ok 30 min. Mamy zdj z rodzicami, naszymi drużbami (było ich 6- mężczyźni te same garnitury a dziewczyny ten sam kolor sukienki). Goście weselni w tym czasie poszli do restauracji wziąść coś do picia (open bar tzw. nie było żadnej wódki weselnej na stole, jak ktoś chciał coś wypić szedł do baru i tam kelner dawał mu co dusza zapragnie), odnaleźć swoje miejsce i takie tam Jedyny minus tej sesji to wiatr. Grzywki latały na każdą stronę więc to troszkę utrudniło pracę nam wszystkim. Jaka jest wasza wymarzona sesja zdjęciowa? W jakim miejscu? Ja chciałam na koniach jednak nie byliśmy się wstanie wszyscy spotkać na nowo w takim samym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Pomysł na zdjęcia
Jest już taki temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=673328
Poza tym... sesja trwająca pół godziny? Czyli to pewnie kilka pozowanych, pykniętych na szybko zdjęć.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.