| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-07-05, 15:51 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: woj slaskie 
				 |   pomocy:(

chcialabym was prosic o pomoc.dzisiaj na mojej glowie zauwazylam krotsze pasmo wlosów nie wiedzialam co zrobic a brzydko to wygladalo w kucyku wiec ostanowilam ze to obetne i obciełam    teraz na koncu mam strzepki wlosów nie wiem co z tym zrobic prosze o pomoc     | 
|     |   | 
|  2008-07-05, 16:13 | #2 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Dot.: pomocy:(

Niepotrzebnie obcinalas pasmo wlosow  teraz jak beda odrastaly to bedziesz miala ten sam problem znowu.Pozostaje podtapirowac wlosy     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2008-07-05, 16:35 | #3 | 
				 | 

tylko ze to jest na kartku

| 
|     |   | 
|  2008-07-05, 16:57 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Nigdziebądź 
				 | 

A może po prostu wystarczy jak podepniesz wsówką   - najlepiej jakąś niewielkich rozmiarów i nie rzucającą się w oczy   | 
|     |   | 
|  2008-07-05, 17:09 | #5 | 
				 | 

a czy fryzjer cos z tym moze zrobic??

| 
|     |   | 
|  2008-07-05, 18:18 | #6 | 
				 | 

moze mi ktos pomoc.bardzo prosze o pomoc

| 
|     |   | 
|  2008-07-06, 00:51 | #7 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Oj niewiem,musialabys sie przejsc do fryzjera zeby mogl zobaczyc najpierw jak to wyglada ale domyslam sie ze nic na to nie poradzi,sciecie zeby zrownac lub odzywiac dobrze wlosy zeby szybciej rosly.Moze przez ten czas,zwiazuj kucyk nizej....     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2008-07-06, 17:48 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Jedyną rzeczą jaką można tu zrobić to podpinanie tego kosmyka lub chodzenie w rozpuszczonych włosach   ...choć w lecie łatwe to nie jest  . | 
|     |   | 
|  2008-07-06, 21:45 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Zawsze warto przejść się do fryzjera.  Mozliwe, że w jakiś sposób podetnie, bądź coś rozsądnego poradzi. A tym czasem wsuwki, spinki i tak dalej   3maj sie ;* | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.