![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
10 kg + modelowanie
zakrecilam sie w to wspolne wspieranie i zakladam nowa wspolna grupe. jesli ktos chce zrzucic nadmierne 10 kg oczywiscie stopniowo a przy tym wymodelowac sylwetke to wbijac do wspolnego wspierania.
piszcie: - ile wyznaczamy sobie dni na zgubienie kg (etapy) - jakie proponujecie posilki (co musimy, co mozemy i ciego nie wolno jesc) - jaka czesc ciala chcecie wymodelowac (ja brzuch i moze uda) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: 10 kg + modelowanie
hej kokosi, ja bardzo chętnie się przyłączę, do zgubienia zostało mi jeszcze 7kg, ale mam nadzieję,że to nie przeszkadza
![]() -mój dzień zero to 1 września -jako dietę stosuję 10 PŻ i dobrze mi z tym ![]() -moje miejsca strategiczne to brzuch i pośladki
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No ja też bym się przyłączyła... Ale pewnie nie dam rady..
![]() ![]() Niewiem ile ważę bo nie posiadam wagi ale coś koło 68-70 kg 1.66-1.68 cm wzrostu. Chciałabym wazyć 59 kg... ![]() ![]() *Aha noi tyłek... ![]() ![]() Życze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
MartaS1992, skąd w ogóle takie stwierdzenie,że nie dasz rady?! ja zaczynałam od 67 kg przy wzroście 1,60 i skoro mi się udało, to udać się może każdemu, bo mam wyjątkowo słabą wolę :P
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja tez się chętnie przyłaczę. Plan jest na mneij więcej 10 kg, a jak na razie dieta powoduje że lekko przybieram na wadze. 72 kg 172 cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej
Ja również chętnie się przyłącze mój cel I to 65kg, a następnie cel II- 60kg, zaczynałam od 72kg, Teraz jestem na 16 dniu odchudzania schudłam około 3kg, to nie dużo ale i tak się cieszę. Najważniejsze jest dla mnie odchudzenie brzucha, na którym przez lata nagromadziłam sporo tłuszczyku ![]() ![]() P.s Może macie jakieś sposoby, ćwiczenia na pozbycie sie fałdek na plecach? bo nad brzuchem pracuje, a nie znam sposobu by zaatakować plecy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Chcę się do Was dolaczyc, chce schudnac 7-10 kg, zobaczymy ile i wymodelowac, wyrzezbic trochę ciałko..
brzuszek, pupę szczególnie, chcialabym jeszcze wewnętrzną stronę ud ![]() Zaczynam od zaraz!
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja chce z 58 na 48kg
ustalmy ile chcemy schudnac w ciagu najblizeszego tygodnia. u mnie jest problem z brzuchem co sadzicie o ab rocket? jakie sa ciwczenia na DOLNE partie brzucha? jesli chodzi o cwiczenia proponuje z aerobowych do wyboru rower/taniec/bieg/rolki/skakanka 3 razy w tyg? co wy na to? z brzuszkowych proponuje codziennie 6 weidera i 6 razy w tyg. brzuszki lub nozyce. jeden dzien ustalamy wolny od cwiczen. to na tyle o cwiczeniach napiszcie co o tym myslicie to ugadamy sprawe jedzonka buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
pozwolcie ze i ja sie dołącze..
![]() ![]() ![]() ![]() no i oczywiście chce wymodelować ciałko.. głównie to brzuch i uda.. no właśnie macie może jakis sposób na wewnętrzną stronę ud(bo już je troche wymodelowałam, ale od wewnątrz to powiewa mi jak flega na wietrze... a i jeszcze wymodeluje ramona bo są sporaśne...myśle ze dam rade.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to moze tak:
zaczniemy od 13.06 na przekór to wcale nie pechowa liczba. w tydzien czasu: cel 2-3 kg zasady: cwiczenia dla tych co walcza z nóżkami: 6 razy w tyg przysiady i zwykle cwiczonka na nogi i posladki ;P dla tych co sie walcza z brzuszkiem: 6 x w tyg 6weider lub 8 minut abs + nożyce lub rowerek dla wszystkich: 6 x w tyg stretching 3 x w tyg aeroby : do wyboru rower skakanka taniec aerobik rolki etc 1 dzien (proponuje piatek) lenistwo- zero cwiczen jedzonko: tu musicie pomoc moja propozycja jest taka: sniadanko do wyboru: platki owsiane, musli, nestle fit, jajko (gotowane tylko) 2 sniadanko warzywko, chlebek wasa etc obiad: drob, rybka, zupki warzywne , gotowane warzywka, makarony ryze etc ciemne podwieczorek owoc jogurcik etc kolacja cos lekkiego w ramach szalenstwa raz w tygodniu: batonik lub cos tam ale malutki nie wolno: smazonych rzeczy, sera, tluszczow itd piszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
witam Wszystkich, jest już nas 7
![]() od 3 dni stosuję Olimp therm line II (nie mam jeszcze wyrobionego zdania o tym produkcie ale dam znać jak przyniesie efekty). ja TLII stosuję od początku czerwca i bardzo sobię chwalę, mam mniejszy apetyt (gdzie się podziała moja ochota na słodycze?;p ) i duuużo energii ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie chetnie do was przylacze mam nadzieje ze tutaj znajde jakas motywacje
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
piszcie co sadzicie o "zasadach" zaproponowanych!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Według mnie są ok
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja dieta owocowa, głównie truskawki i czereśnie (bo są teraz takie pyszne) no i rano 15 min na steperze, troszkę brzuszków i dwie serie z agrafką na ramiona i biust, ehh, ale tyle mam jeszcze do zrzucenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
wiec oficjalnie dzis poczatek I etapu
od 13.06 koniec 20.06 cel: 2-3 kg start! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
to ja tez sie do was przylaczam mam nadzieje ze nie za pozno dzis zjadlam jak narazie tylko kromke czarnego chleba z jajkiem jakie plany na reszte dnia? kurde dziewczyny jestem tu nowa doradzcie jakas diete nie potrafie wytrzymamc bez slodyczy a jak jestem przed okresem to juz dopiero non stop zre albo chipsy no albo czekolade czy co slodkiego ale cos czuje ze jesli nie przestane jesc slodkiego to w zyciu nie schudne najgorsze jest to ze no wybredna jestem i jesli o jakies diety chodzi to tezx masakra bo polowy rzeczy nie lubie co moge zrobic :/ waze 62 kg przy wzroscie 170 to nie jest chyba az tak duzo no ale wpasie mam 85 udreka pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
mam za sobą już 18 dzień z a6w i 5 dzień stosowania TLII widzę już fajne efekty niewiem dokładnie ile straciłam na wadze, (ale to nie ważne bo w moim przypadku ważę jakieś 5kg więcej niż na to wyglądam), w tali straciłam 4,5cm, brzuch mam o wiele bardziej płaski i napięty (tylko te fałdki na plecach). Jeśli ktoś z was mam również ten problem bardzo proszę o jakąś poradę. Jeśli chodzi o TLII, to ja również bardziej się pocę przy ćwiczeniach, do tego wypijam ok 6l wody dziennie, ale nie mam żadnych problemów z zasypianiem. Może dlatego, że zawsze piłam dużo kawy i jestem przyzwyczajona. Nie stosuję żadnej diety, oprócz tego, że nie jem słodyczy i nie jem po 16. trzymam kciuki za was pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
co to jest a6w i TILL?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Przyłącze się
![]() Czas - start! PS. Wymiary wyjśćiowe - 80 kg. Postanowiłam, że się nie będe dokładnie mierzyć, tylko chudnąć na wygląd ![]() Pozdrawiam odchudzające się Panie ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
cze
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
achaa... wzrost - 177
![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
to ja tu jestem chyba najniższa w tym gronie...1,60:P
dziewczyny jak wam idzie ?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Czy wiecie może, jak odciążyć szyję przy robieniu brzuszków itp? Bo strasznie mnie boli podczas ćwiczeń. Mi dietka idzie dobrze, ale trochę gorzej z ćwiczeniami. Nie mogę się sama zebrać
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy takie problemu nie mialam przy robieniu brzyszkow itd ale od kiedy zaczelam cwiczyc a6w i te cwiczenia bez rak na glowie to tez bardzo boli;/ ja nie wiem jak temu zaradzic ale moze ktoras z was nam pomoze??
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
na Boga co to
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tez nie wiedzialam co to jest ale wpisalam w google i poszukalo.to taki sprzet do robienia brzuszkow hmm najlepiej sama sobie wpisz to bedziesz widziala foto i wszystko.z tego co tam wyczytalam to kosztuje prawie 2stowy.ym to ja chyba pozostane przy bolacej szyi
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak pozatym jak wam idzie. ja od piatku ponad 1 kg mniej. polecam activie i śliwki xD no i cwiczenia. chociaz musze sie zmusic do aerobowych a nie tylko weider brzuszki etc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.