|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
(: DeadCanDance ZAPRASZA! :)Witam! ![]() UWAGA! * ciuszki będe dodawała stopniowo, ponieważ mam tego trochę w szafie, i nie sposób wystawić wszystkiego od razu * osoba która ma mniej przekupek wysyła jako pierwsza * preferuje większe wymiany - niestety ceny na poczcie są przerażające.. :/ chyba że coś mi się wybitnie spodoba ![]() * odpisuj mi w moim wątku, lub na prv.. ja odpiszę również w Twoim * jestem osobą uczciwą - i tego samego oczekuję od Ciebie. Nie ukrywam wad wystawianych przeze mnie rzeczy - Ty też tego nie rób. * wysyłam zawsze listem poleconym lub paczką - tego samego oczekuję od Ciebie! * wszystkie rzeczy mam na pierwszej stronie - najpierw zakładam troche "pustych" watkow, zeby pozniej nie bylo balaganu ![]() * oczywiście najchetniej wymieniam sie za rzeczy z mojej wishlisty, ktora lada dzien utworze ![]() * kolor niebieski oznacza, że dana rzecz jest zarezerwowana, natomiast kolor szary, że juz jej nie ma.. Rzeczy za ktore się juz wymienilam moga byc rowniez usuwane z watku. Natomiast te nowo dodane beda zielone ![]() ...no to zaczynamy! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: (: DeadCanDance ZAPRASZA! :)
Miejsce na ubranka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Miejsce na ubranka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Miejsce na ubranka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.