|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odchudzanie kontra palenie
mmmmmmmm
mikawk ![]() Edytowane przez mikawk Czas edycji: 2012-01-12 o 21:45 Powód: stare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odchudzanie kontra palenie
ja rzuciłam palenie i zaczełam stosować dietę równoczesnie. TZW. Początek nowego zdrowego życia..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja też połączyłam dietę z rzuceniem nałogu, to bardzo dobry moment, bo wysiłek jest jeden a korzyści podwójne
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jak dlugo nie palicie? a tak wogole macie jakis niezawodny sposob? wiem, wiem silna wola tylko kurcze czasami mi jej brak
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja rzuciłam z dnia na dzień. Nie paliłam 2 lata. Po jakimś miesiącu przestało mi brakować papierosów.
Zaczełam podpalać po smierci dziadka. Ale drugi raz jest łatwiej rzucić niż pierwszy... Przynajmniej dla mnie. Wcale mi nie brakuje papierosów. Jak zacznie Ci brakować to pomyśl sobie że teraz przynajmniej nie śmierdzisz obleśnie papierochami, ręce Ci nie śmierdzą nie wydajesz na nie kasy. Pomyśl sobie że teraz jesteś lepsza. Wyobraź sobie jak bys wyglądała po 30 latach palenia.... Na mnie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podobnie jak poprzedniczki - rzuciłam palenie i zaczęłam dbać o linię jednocześnie. Z tym dbaniem o linię idzie mi średnio, ale za to nie myślę o paleniu, bo planuję sobie posiłki i (smak się wyostrzył) szykuję sobie coraz to bardziej wyszukane potrawy. Ale staram się, żeby były zdrowe
![]() Także do dzieła - rzuć palenie i schudnij jednocześnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja tez zrobiłam obie rzeczy równocześnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mikawk, i co podjełaś jakąś decyzję???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
decyzje podjelam ale gorzej z jej realizacja
ciagle wynajduje sobie jakies powody zeby dalej palic, wiem ze to glupie ale..... aaaaaa czemu nie umie powiedziec sobie dosc
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
No dobra zaczynam od dzis ale troszke inaczej, jak mowilam nie mam silnej woli wiec powolutku. Moj plan:
- pierwszy 2 tyg skupic sie na zrzuceniu wagi tzn kontrola jedzenia i cwiczonka oraz ograniczenie palenia - 3 tydzien koniec z fajkami hmm 3 tydzien wypada 10.07 ![]() a to moje cyferki: ____________ dzis: _________________________ ________ docelowe: wzrost: ___________ 168 cm waga: ____________60 k g ![]() udo: _____________50 cm _________________________ ___45 cm lydka: ____________33 cm _________________________ ___30 cm biodra: ___________90 cm _________________________ ___88 cm brzuch: ___________70 cm ![]() nastepny pomiar: 10.07 Trzymajcie kciuki
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo się cieszę że w końcu podjełaś decyzję..
Nie wiem ile palisz, ale jak dużo, to może metoda, żę będziesz palić codziennie jednego papierosa mniej pomoże ?! Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj Mikawk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.