|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dlaczego Masaż?
Mam pytanie. Dlaczego zdecydowaliście się na pójscie na masaż? Co na prawdę spowodowało, iż przekonaliści sie do masażu?
Z drugiej strony - bo tak tez bywa - dlaczego nie przekonaliście się do masażu? Czy jest coś co was przed tym np. wzbrania? Brak przekonania, czy jeszcze coś innego? Czy oczekiwania były spełnione? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego Masaż?
Poszlam w tym kierunku bo doszlam do wniosku,ze to jest to co chce w zyciu robic.
Wierze w masaz i jego dobroczynny wplyw na zdrowie. Edytowane przez Magdalenka22 Czas edycji: 2011-11-10 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mnie nikt nie musiał do masaży przekonywać
![]() Jak chodziłem do szkoły i miałem pracownię( szkoły masażu ![]() Jednak wiem że tendencja mimo wszystko jest taka że jak nie boli to po co iść i wydawać kasę... Ja jako facet jestem zapewne w zdecydowanej mniejszości ponieważ kobiety dużo częściej wybierają zabiegi masażu wszelakiego. Co do takiego zawodu.. Po prostu lubię to robić, daje mi to dużo satysfakcji i już:P
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Powiem szczerze, że na początku nie byłam jakoś specjalnie przekonana, ale nie miałam innego pomysłu na siebie. Z czasem jednak spodobało mi się, okazało się, że jestem w tym całkiem dobra. Teraz jestem po szkole(skończyłam w czerwcu) i dojeżdżam do klientów. Zyski z tego marne, ale na razie nie mogę znaleźć pracy. Teraz dużo osób uczy się na masażystów i jest konkurencja. Nie wspominając, że większość ofert pracy to masaże erotyczne
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tak właśnie może zmienię swoje referencje i będe masażystką erotyczną he he a tak poważnie jestem masażystką bo zawsze chciałam nią być i poszłam do szkóły i zdałam egzamin czyli wszystko czego pragnełam udało mi się . Masaż jest super, lecz sama nie lubię być masowana (no może od czasu do czasu , ale szybki mniej niż 5 min i mocny masaż) Robię to co lubię - gdybym jeszcze miała pracę
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja jak zaczynałam chodzić do szkoły to przez pierwsze dwa tygodnie płakałam i nie chciałam chodzić, chciałam się przenosić ale jakoś dało radę i..... szkołę skończyłam w kwietniu zdałam dyplom i po prostu kocham to robić, poszłam teraz jeszcze na kosmetologie ale to już nie jest to co masaż <3
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie Ty jedna, ja też poszukuję w zawodzie i nic, bo po co zatrudniać masażystę i dawać mu etat, jak można wrzucić fizjoterapeutę, który zrobi wszystko. Niestety, takie realia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Shanaya W kwietniu
![]() ![]() A co do pracy to masz niestety rację ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.