|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklep z rękodziełem
Witam,
pomysł może nie oryginalny bo teraz takich sklepów na pęczki, ale chyba zaryzykuję ![]() Może ktoś mógłby mi powiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę, będę bardzo wdzięczna ![]() Będę wdzięczna za jakiekolwiek cenne infomacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklep z rękodziełem
A jakie rękodzieła? Temat szeroki - możesz doprecyzować? (figurki, wikliniarstwo, biżuteria, meble etc)
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Biżuteria, scrapbooking, kartki ręcznie robione, przedmioty zdobione decoupage i ręcznie malowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zależy jak bardzo się czujesz na siłach - czy chcesz od razu otwierać DG, czy np najpierw zobaczyć jak sprawy się mają, sprzedając swoje dzieła za pośrednictwem innych sklepów tradycyjnych/ internetowych (np biżuterię na http://www.modna.pl/) czy za pośrednictwem aukcji internetowych czy wśród znajomych i w ten sposób badać gust i zbierać opinię (i rekomendacje) na temat Twoich wyrobów - w ten sposób nie ponosisz dużych kosztów, a zaczynasz zarabiać.
Sam pomysł wydaje mi się dobry i życzę Ci powodzenia; myślę, że więcej odpowiedzi na swój post byś dostała zamieniając pierwszą swoją wypowiedź na bardziej konkretne pytania - łatwiej będzie można odpowiadać.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie.
Edytowane przez biejcia Czas edycji: 2008-07-07 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.