|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pomozcie:>
Co zmienic w swoim wygladzie?
Jak sie malowac? ![]() Prosze o pomoc ![]() aha, nie zamierzam scinac wlosow z dlugosci bo wlasnie zapuszczam. Ostatnie zdjecie kompletnie bez makijazu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomozcie:>
Masz śliczne oczy
![]() ![]() Na Twoim miejscu rozświetliłabym je jeszcze dodatkowo cieniami, np. w odcieniach beżu... oraz podkreśliłabym usta ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mi podoba sie makijaz z czarna kreseczka, ja zatuszowalabym korektorem lekkie cienie pod oczami...
Masz ladne duze oczy, mozesz smialo eksperymentowac... np.taki Cienie: braz, bez, ciemna zielen, fiolet
![]() |
#4 |
Moderator
|
Prosze zapoznac sie z regulaminem i odpowiedziec na pytania.Napewno cos ci doradzimy
![]() Link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163151 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Jak się opalasz
szybko najpierw na rozowo potem nabieram zlotawo-brązowego koloru 2. Kolor oczu jasne piwne oczy, z zielonymi plamkami. Ciemna oprawa oczu. 3. Piegi występuja, malo..ale sa.. tylko na nosie. ![]() szaro-brazowe. 4. Cera moja skora ma kolor zlotawy ![]() 5. Naturalny kolor włosów brazowe wlosy, z naturalnymi blond pasemkami . Taki cieply odcien raczej. 6. Kolor ust jasne rozowe. 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoja urode? dobrze czuje się w fioletach, zieleniach. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-06-22 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam wszystkie wizazanki
![]() Na mojej główce widać już spore odrosty, a nie mam pomysłu na jaki kolor włosy sobie zafarbować. ![]() Chcialabym aby pasował do mnie, podkreslał moje jasne piwno-zielone oczy ![]() Blond raczej odpada, nie widze się w tym kolorze... czekam na wasze propozycje, bo ja już nie mam pomysłów.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na jaki kolor zafarbować włosy? Pomozcie :]
Bardzo fajnie ci w tym kolorze,który masz teraz. Nie wiem jaki to ten na drugiej fotce- ale sama marzę o takim rudawym. Myśle,że fajny byłby z Ciebie rudzielec i pasowałby do tej Twojej zadziornej fryzurki.. no i podkreśliby cere i kolor oczu.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jakas Ty sliczna
![]() ja bym nic nie zmieniala... ![]() a jak juz to jakies brązy.. ale nie, nie xD Taak jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem jest OK
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No wlasnie chodzi o to ze takich kolorow juz nie mam. Odrosl mi naturalny kolor, braz z rudym sie "wypral" i nie wyglada to za ciekawie...
A dziekuje za komplement red Angel. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to sobie znowu machnij taki sam
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hmm.. ale na kazdym z tych zdjec mam inny ;]
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
wedlug mnie na pierwszym zdjeciu masz naprawde ladny kolor..:P
chociaz na pozostalycvh zdjeciach nie wiedze zbyt duzej roznicy w kolorze..! poprostu ladnemu we wszytkim ladnie..:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
rudawy mi nie pasuje bardziej kolor glebokiej czekolady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
Jasny czekoladowy brązik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jaki kolor włosów? Co z grzywką?
Poradźcie mi kochane, jaki kolor włosów powinnam wybrać. Marzy mi się rudy, rudy pomieszany z kasztanem. Mam długą grzywkę, ściąć ją? Lubie jak zachodzi na oko ale chyba już na nią czas
![]() Przede wszystkim proszę Was o rady odnosnie koloru, i najlepiej symulacje jakąś z moim zdjęciem. Możecie mi oczywiście zaproponować jakiś inny kolor, ale marzy mi się rudy i zastanawiam sie raczej nad odcieniem, bo nie chce wyglądać grzecznie, i chce żeby ten kolor mi pasował. Mój terazniejszy kolor nie jest naturalny chodź bardzo zblizony do naturalnego. Naturalnie mam jasny brąz, z naturalnymi blond refleksami. Z góry Wam dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.