|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do Iwonalodz
pomylisłaś 2 radzaja pomadek do ust. tą którą oceniłas to nie jest Maybelline, Water Shine tylko Maybelline, Water Shine D i a m o n d s , więc gdybyś mogła to zamienic .. bo zrobi się bałagan [img]icons/icon7.gif[/img]
pappap |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: do Ola
Bardzo chętnie [img]icons/icon7.gif[/img]
Rzeczywiście pokićkało mi się ,ale nie wiem jak mam to zamienić [img]icons/icon7.gif[/img] Próbowałam to wykasować ale nie chce się dać [img]icons/icon9.gif[/img]
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: do Ola
no wlasnie [img]icons/icon7.gif[/img] hhmm..to nie pisałam ja -Ola Agentka iwus, tylko ola (oleczka18) [img]icons/icon7.gif[/img] w kazdym razie ja juz jestem Agentka [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: do Ola / Olusia / Zło
Ola czy Olusia [img]icons/icon10.gif[/img] zmienić trzeba [img]icons/icon7.gif[/img]
Tylko jak mam to zrobić ???? Nie umiem a się pomyliło mi [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/1pomocy.gif[/img]
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Re: do Iwonalodz
Iwonalodz wejdz w tą recenzje swoją i tam na koncu masz opcje
edytuj, usuń, receenzentka więc naciskasz USUN i po kłopocie [img]icons/icon10.gif[/img] CHYBA [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Re: do Ola / Olusia / Zło
hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] Ola = Agentka , czyli teraz Agentka-Agentka , coby Wam sie nie motało [img]icons/icon10.gif[/img] ja Ci wysłałam mailika Lasencjo [img]icons/icon7.gif[/img]
a ola=oleczka18 ..i to nie ja [img]icons/icon7.gif[/img] bo ja mam 28 latów [img]icons/icon10.gif[/img] i ola wlasnie napisała Ci tego posta [img]icons/icon7.gif[/img] teraz jasne Miska ? [img]icons/icon10.gif[/img] a ocene faktycznie zle zaklasyfikowaną nasz Piekny, Nadworny, Złosliwy do granic mozliwosci Admin [img]icons/1cmok.gif[/img] zaraz przeniesie [img]icons/icon12.gif[/img] prawda ? Macho ? [img]icons/icon10.gif[/img] buziak, zmyyykam pracowac dla dobra ludzkosci komórkowej [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Re: do Iwonalodz
eee... ne, bo sie usunie cała oleczko, a wystarczy ze ją Zło przeniesie do wersji DIAMONDS [img]icons/icon7.gif[/img] Szkoda takiej długiej oceny [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Re: do Olusia / Zło
Pisałam już :nie chce usunąć [img]icons/icon9.gif[/img]
Spodobało mu się [img]icons/icon12.gif[/img] Kto ma inne pomysły ??? Zło ??? [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img]
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Re: do Agentki
Droga Olu Agentko [img]icons/icon12.gif[/img] Łapie się [img]icons/icon12.gif[/img] To oczywiste [img]icons/icon7.gif[/img]
Ne mieszacie mi się [img]icons/icon7.gif[/img] Na razie [img]icons/icon10.gif[/img] Zreszta nikt nie ma w sobie tyle ciepła, co Ty [img]icons/icon10.gif[/img] p.s.gwoli wyjasnienia - od olusi tez dostałam prywatnego maila,nie tylko był post [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Re: Adminie- umieeeeram :D ocena ! :)
Przystojniak- ten tytuł- specjalnie, coby Ci sie w slepka rzuciło [img]icons/icon10.gif[/img]
przenies ocenke Iwnonkilodz ze szminki Maybelin Water Shine do Water Shine Diamonds, oki ? [img]icons/icon7.gif[/img] buziak w czółko zapracowane [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#11 |
Gość
|
Re: Adminie- umieeeeram :D ocena ! :)
Już wygnałem Muzina z zagrody...
|
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Re: do Agentki/iwus :))
Iwonalodz napisał(a):
> Droga Olu Agentko [img]icons/icon12.gif[/img] Łapie się [img]icons/icon12.gif[/img] To oczywiste [img]icons/icon7.gif[/img] > Ne mieszacie mi się [img]icons/icon7.gif[/img] Na razie [img]icons/icon10.gif[/img] zamieszam bardziej YSL/V4 loreal'a [img]icons/icon10.gif[/img] teraz uwierzysz ze Agentka-Agentka to ta sama małpa co Ola [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] > Zreszta nikt nie ma w sobie tyle ciepła, co Ty [img]icons/icon10.gif[/img] se moze zmienic na Kaloryferek ? [img]icons/icon10.gif[/img] tak sugerujesz Laska ? [img]icons/icon10.gif[/img] > > p.s.gwoli wyjasnienia - od olusi tez dostałam prywatnego maila,nie tylko był post [img]icons/icon10.gif[/img] o ! [img]icons/icon12.gif[/img] a ja tak po cichu tylko mailem, alem niedomyslna, no [img]icons/icon10.gif[/img] > > [img]icons/icon40.gif[/img] cmokaski [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Re: Adminie- umieeeeram :D ocena ! :)zło :))
zlosliwiec napisał(a):
> Już wygnałem Muzina z zagrody... no, a nie mówiłam [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] czasem facet to jednak facet [img]icons/icon10.gif[/img] ja w ogole sie zastanawiam, czy jest cos czego zło nie robi dobrze ? [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] ideał normalnie [img]icons/icon10.gif[/img] szkoda, ze zajety [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] dzieki Adminku [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Re: Admin i Ola :)
Fenkju wery macz [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
Ola jaki tam kaloryfer [img]icons/icon12.gif[/img] Teraz na wiosnę ?? [img]icons/icon12.gif[/img] Wolę Ciebie [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Re: Admin i Ola :)
hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] iwus [img]icons/1cmok.gif[/img] no nie gadaj, taki kaloryferek z miesni na brzuszku u faceta, to wrrr.. [img]icons/icon10.gif[/img] mniaam [img]icons/icon12.gif[/img] lubie kurna [img]icons/icon10.gif[/img] ale to juz inna historia [img]icons/icon7.gif[/img]
buzka iwus [img]icons/icon7.gif[/img] wracam pracowac [img]icons/icon12.gif[/img] Olencja-Agencja [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
#16 |
Gość
|
Muzina spowrotem w zagrodzie, robota skończona [img]icons/icon12.gif[/img]
[img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] on jest niesamowity [img]icons/icon10.gif[/img] ukłony dla Pani złosliwej [img]icons/icon35.gif[/img] - tak przy okazji [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Re: do oli - oleczki
A właśnie, że nie jest to takie proste, bo oceny tymże może usuwać tylko admin. Sprawdziłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Re: do oli - oleczki/ do lejki
no teraz już też wiem - w sumie dobrze że jest jak jest [img]icons/icon7.gif[/img] ja tam wątpie żebym chciła coś kiedyś usuwac. w koncu nei po to to pisałam -chyba ze wystopila jakas pomyłka [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Re: Ola Agentka i Admin :))
Agentko Olu [img]icons/icon7.gif[/img] Ja chyba nie zrozumiałam wszystkiego [img]icons/icon12.gif[/img] Ale proszę o wybaczenie bo to przez te wiosnę [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam i jak w końcu przyszła to oszalałam ze szczęscia [img]icons/icon41.gif[/img]
Ja rozumiem, że informacja o kaloryferku, o brzuszku i o Adminie to była jedna całość [img]icons/icon12.gif[/img] Czyli taki piękny kaloryferowaty brzuszek to ma Admin [img]icons/icon12.gif[/img] A ja głupia nie zauważyłam tych, jakże ważnych informacji [img]icons/icon12.gif[/img] Bredziłam o jakiejś wiośnie , bez sensu zupełnie [img]icons/icon12.gif[/img] Ale to w sumie miło i bardzo Olu Agentko Ci dziękuję za uświadomienie mnie w kwestii kaloryferów na wiosnę [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.