|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co się ze mną dzieje?
Pytanie jak w tytule. Właściwie odkąd rozstałam się z poprzednim chłopakiem (ponad rok temu) mam nerwicę. Częste wahania nastrojów, przejmowanie się wszystkim absolutnie, koszmar. Mieszkamy w akademiku, więc coś takiego jak prywatność nie istnieje. TŻ mówi, że cieszy się z tego, co ma, że widzi mnie codziennie, że dużo czasu spędzamy razem, ale.. mi brakuje romantyzmu, randek, przytulania, prywatności, szeptów, czułości. Wiem, że to są w pewnym sensie tylko gesty, symbole, ale mi to jest naprawdę potrzebne.. raz na jakiś czas, ale potrzebne. Boję się, że prędzej, czy później nasz związek się rozleci. Potrzebuję go bardzo, na wyłączność a widzę, że męczy mnie moja, obecnie ledwo już skrywana, rozpacz. Mnie zresztą też. On nie jest zbyt wylewny. Może to głupi przykład, ale ja chcę go dotykać, czuć przy sobie, a on śpi.. Zastanawiam się, czy jedynym wyjściem jest rozstanie, bo mimo że widujemy się cały czas, ja cały czas za nim tęsknię. A może demonizuję.. Sama już nie wiem.
- Cicho! .. bo nie słyszę.. - Czego nie słyszysz? - Ciszy.. Edytowane przez kejti1987 Czas edycji: 2008-08-23 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się ze mną dzieje?
a moze po prostu z nim... porozmawiaj
wtedy bedzie wiedzial co czujesz, czego potrzebujesz
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może po prostu taki ma charakter i nie zdaje sobie sprawy,że należałoby zachować się inaczej. Dlatego metodą małych kroczków spróbowałabym go uświadomić.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
a moze on sie boi zrobic cokolwiek zeby cie nie urazic... choc dziwne troche ze sam 1 nie caluje i czesto zasypia... moje pierwsze skojarzenie o takim zachowaniu ... Gej? najlepsza byłaby szczerosc i powiedzenie mu tego ze potrzebujesz ciepla i czułosci, a nie kolezenstwa. To prawda łatwo sie mowi trudniej wykonac konkretne zamierzone czyny. Staromodne i nie prosto w oczy bylby List... Łatwiejsze do wykonania... Jemu tez jest pewno trudno bo byc moze czuje sie tym klinem do zabicia poprzedniego uczucia? po co ciagnąc cos na siłę? bo co sie unieszczęśliwiac? byc moze gdzies czeka za rogiem nowe wyzwanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fakt, na początku pewnie i był klinem, teraz już na pewno nie jest. Rozmawialiśmy już nie raz, że ja potrzebuję czułości w większych ilościach, widzę, że on się stara, ale nie zmieni siebie. Zastanawiam się, czy pewnego dnia nie zamęczę nas obojga.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Skoro już rozmawialiście o waszym problemie i on nie specjalnie się zmienił to nie znaczy że się nie stara może ma taki charakter, może nie potrafi okazywać uczuć. Ty przejmij kontrolę i wykazuj inicjatywę, pokaż mu czego potrzebujesz a on z czasem może zmieni swoje zachowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
CVo sie z Tobą dzieje? hmm, może to rutyna w związku?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może to po prostu nie ten?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.