|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zakupy Tommy Hilfiger
Dawno nie byłem w w sklepach Tommiego w Polsce, zakupy robię głównie w USA. Wiecie jak to wygląda cenowo teraz? Ile kosztuje np. polówka, sweterek? Może byłyście w outletowym sklepie i wiecie ile to mniej więcej kosztuje. Piszę, ponieważ nie wiem czy warto się wybrać do sklepu do którego mam kawałek drogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex Moderator
|
Dot.: Zakupy Tommy Hilfiger
Hmm, może popatrz np. na answer.com- tam będziesz miał ceny w przybliżeniu. Ja w styczniu kupowałam w jakiejś galerii koszulę- była przeceniona chyba z 420 na 210, czy jakoś tak
![]()
Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-11-17 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Co do zakupów w USA teraz to szału na ciuchy nie ma. Dolar skoczył ostatnio w górę i niektórych towarów już się samemu nie opłaca sprowadzać. Jeszcze się załapałam na kilka sztuk markowych ubrań, ale już odpuszczam. W sumie opłacało się tylko dlatego, że import z USA załatwiałam przez tę firmę xxx i zakupy z różnych sklepów połączyłam w jedną paczkę, więc o wiele taniej wyszło za transport!
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-27 o 10:54 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tommy chyba wyszedl z mody dosc mocno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.