|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
podniecenie, wieksza przyjemność z seksu... kremy, tabletki, secyfiki
witam,
chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was używała jakiś specyfików ułatwiających osiągnięcie orgazmu?(kremy rozgrzewajace, mucha hiszanska, tabletki,kremy stymulujace itp) jeżeli tak to prosiłabym o polecenie jakiś skutecznych. Mam problem z osiągnieciem orgazmu, niegdy go nie miałam, tz sie stara ale cos nie tak. i nie piszcie mi, że zbyt mocno o tym mysle (tak nie jest- jak sie kochamy to liczy sie przyjemnosc a nie orgazm), albo ze sie nie potrafie odstresowac! pomyslalam że takie specyfiki mi pomogą tylko nie wiem czy one naprawde dzialaja. Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: podniecenie, wieksza przyjemność z seksu... kremy, tabletki, secyfiki
Również mam problemy z osiągnięciem orgazmu pomimo i moich starań i starań TŻ jednak żadnych specyfików przez Ciebie wymnieniowych nigdy nie stosowałam.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A może podkręćcie atmosferę.? Może jakiś afrodyzjak.?Słyszałam,kie dyś o jakiś maści chyba nawet Durexa, która wzmacnia orgazm.Tylko problem,ze nie pamiętam nazwy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja przed seksem często używam kulek gejszy, Z tego co czytałam na forum nie na wszystkie dziewczyny to działa, ale ja jestem wręcz zachwycona. Idealny gadżet żeby troszkę podkręcić atmosferę. Ogólnie stosujemy to jako element gry wstępnej i jak się tym troche ponakręcasz później idzie z górki. Nie wiem jak byłoby u ciebie, ale zawsze możesz spróbować bo jakiś wielki wydatek to nie jest
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie zawsze. Żelu durex używam zawsze, ale dlatego, że muszę (suchość) może to on ma jakiś wpływ?
![]() Na pewno nie zaszkodzi spróbować.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja sie zawsze smaruje obficie zelem. albo np jak jestem u niego to wychodze oblana czekoladka albo smietanka i jest slodko wtedy mmm :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja sie przylanczam do wypowiedzi moich poprzedniczek, sprobuj Zeli Durex Play sa super, szczegolnie ten mietowy ( jest w jasno-niebieskim opakowaniu ), a moze jeszcze jakas ciekawa prezerwatywa ? Z wypustkami i drabinka ? Mimo iz nie mam jeszcze wielkiego doswiadczenia to bardzo lubie prezerwatywy Durex Arouser maja fajnie rozmieszczone prazki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.