|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Taki efekt
jakimi środkami można uzyskać efekt takich efektownych fal?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Taki efekt
Wiem, czym taki efekt osiągnąć, ale nie napiszę, bo mnie obraziłaś. Nie znasz się na kolorystyce a obrażasz ludzi, mądralko. Jak masz jakieś pojęcie, to powinnaś wiedzieć, czym taki efekt osiągnąć.
Mnie uczył kolorystyki znany fryzjer w świecie - Hirek a ciebie kto uczył kolorystyki - NIKT !!!! Więc nie obrażaj mojej osoby a pisać po 1000 razy nie chce mi się, jaki to kolor, jak większość z was się nie zna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Johnw57 - w takim razie dlaczego piszesz? To nie było pytanie o kolor, a o daną fryzurę. Lovellyhippo nie obraziła Cię, zwróciła uwagę - bo zaczęłaś krzyczeć i zachowywać się arogancko, a to prawda że nie każdy się zna i nie ma jedynego słusznego określenia na jedną barwę.
Fryzurę, myślę że najlepiej uzyskać lokówką i ułożyć rękoma, utrwalić - ale przydałyby się inne zdjęcie, bo nie widać, o jaki dokładnie skręt chodzi.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Eyna, ja nie krzyczałam a spokojnie pisałam. Czasami nie chce mi się pisać po 1000 razy jaki to kolor. Napisałam ten post tutaj w tym wątku, aby założycielka wątku widziała, co napisałam. Jak pisałam powyższy post faktycznie byłam zła, ale nie wcześniej. Ja tylko doradzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
polecam lokówkę iii lakier do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.