|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doczepiane włosy
Cześć dziewczyny.
Czy któraś z Was wie jaką metodą najlepiej przedłużyć włosy? Dodam, że wypróbowałam łączenie za pomocą mini warkoczyka, który następnie był zgrzewany z naturalnym kosmykiem.Niestety włosy po tygodniu wypadły.Piszcie proszę co na ten temat wiecie.Mnie interesuje trwałe połączenie i znikoma widoczność miejsca łączenia.Jakie włosy polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doczepiane włosy
Skoro Ci spadły tzn.że miałaś zle zrobione-możesz reklamować.Chyba,że sama sobie ściągnęłaś
![]() A metodę dostosowuje się chyba do efektu jaki chcesz osiągnąć i jaki jest stan Twoich włosów. Ostatnio podobno się przyczepia cały"sznurek"(pasma w jednym rządku na cienkim sznureczku) włosów i "szydełkiem" przeplata z naturalnymi.Ale nie widziałam efektu.Widziałam natomiast pasma przyczepiane na kauczuk-efekt nawet niezły.Przy prawidłowej pielęgnacji powinny się trzymać tak długo aż nie zaczną się "rzucać w oczy" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Rzeczywiście - zareklamowałam usługę, ale w zamian zamiast 350zł zwrotu pieniędzy zrobiono mi balejaż (też byle jak) no i wiadomo, że na tym straciłam.Było to dwa lata temu i szczerze odechciało mi się dopinanych włosów.Ale może dziś są inne sposoby.......W maju mam komunię syna i tak sobie pomyślałam......;-)))))))
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja tam bym się na baleyage nie zgodziła
![]() ![]() ![]() Tak właściwie to czemu chcesz przedłużać włosy?Może lepiej fajnie je ściąć,przefarbować,kupić fajny ciuch,zadbać o twarz i ciało,zrobić fajny makijaż i pazurki i efekt będzie bardziej piorunujący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
doczepiane pasemka !!!
Witam, ostatnio widziałam dziewczyne która miała długie czarne włosy a w nie wplecone kilka pasemek białych ( to nie był bląd tylko biały) i zastanawiałam się czy można sobie doczepić takie pasemka i jak długo to się trzyma ( bo napewno nie były one rozjaśniane bo takiego koloru nie osiągniae się dzięki farbie). Dodam że super to wyglądało, też bym tak chciała. Jeśli ktoś miałby jakieś fotki to bardzo prosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: doczepiane pasemka !!!
W Zeszle Wakacje Doczepalam Sobie Wloski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: doczepiane pasemka !!!
Witam!!!Ja zagęszczam i przedłużam włosy już od okolo roku, co4 m-ce odczepiam i doczepiam znów, odrosty farbuję normalnie, sama w domu raz w miesiącu i jestem bardzo zadowolona.Za pasemko płacę 10 zl u "mojej" fryzjerki.Polecam.Pozdraw iam serdecznie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
doczepiane pasemka
Dziś byłam umówiona na dekoloryzacje moich czarnych włosków i jakieś 5 minut temu obleciał mnie strach i wszystko odwołałam. Za bardzo przeraził mnie fakt iż mój kolor może się tylko nieznacznie ściągnąć a w wymarzonym brązie moge wcale nie wyglądać za dobrze
![]() ![]() Jeśli znacie takie salony albo najlepiej jeśli same korzystałyście z takiej usługi to piszcie, a może znacie jakąś osobe która robi takie rzeczy w domu klienta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: doczepiane pasemka
No to mnie rozczrowałyście brakiem jakiegokolwiek odzewu , a musze stwierdzić że samej jest mi ciężko coś znaleźć , w archiwum są rzeczy dotyczące przedłużania ale całej główy i nie w Łodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy o to ci dokladnie chodzi ale widziałam na allegro takie fajne kosmyki doczepiane we wszystkich kolorach kazdy moze to sobie sam zrobic ponoc łatwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To jak wygląda doczepianie takich pasemek i jakimi ewentualnie zniszczeniami to grozi to ja już wiem od dawna , poza tym wydaje mi się że raczej umiem korzystać z wyszukiwarki.
![]() Moja prośba dotyczyła nie techniki zakładania takich włosów ale miejsca gdzie takie pasma można doczepić , przypominam że jestem z Łodzi ( fakt że na allegro można znaleźć fryzjerki jeżdzące po całej Polsce z takimi usługami ale obawiam się że nie mam po co dzwonić do takiej pani z prośbą o 20 pasemek ) Zestawów do samodzielnego doczepiania pasemek absolutnie nie polecam , kiedyś miałam taki z firmy Top Choice , jakość takich włosów jest straszna poza tym szybko wychodzą i po 2tyg. prawie nie widać efektu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
u mnie w Giżycku kazda fryzjerka doczepia pasemka jakie chcesz czarne blond rozowe czerwone niebieskie ... 1 pasemko = 10-15zł
#13 |
Raczkowanie
|
U mnie w Łodzi prawie każdy salon na ulicy Piotrkowskiej świadczy takie usługi tylko że efekt końcowy jest bardzo uzależniony od włosów na których się pracuje , moje własne włosy źle znoszą dopinki z naturalnych ponieważ są dla nich za ciężkie dlatego wole sztuczne ( poza tym nie które syntetyki nie ulegają farbowaniu co bardzo ułatwia sprawe przy farbowaniu odrostów szczególnie w moim przypadku kiedy do czarnych chce doczepić platynowe ) .
I właśnie dlatego szukam salonu w Łodzi który pracuje na dobrym syntetyku który po tygodniu nie zamienia się w kołtun i włosy nie wypadają ze zgrzew. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
doczepiane pasemka włosów
chciałabym doczepić sobie do włosów kolorowe pasemka, jednak mam z tym mały problem, nie wiem na jakie mogłabym się skusić.
1.swoje naturalne włosy mam kręcone, więc po każdym myciu są one prostowane prostownicą 2. są rozjaśniane na blond, więc co jakiś czas robię odrosty czy sztuczne włosy stopią się pod wpływem prostownicy? czy włosy naturalne (doczepiane) nie będą się przefarbowywały podczas farbowania odrostów ? jaka metoda byłaby najlepsza ? z jakimi kosztami mogłabym się liczyć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: doczepiane pasemka włosów
zajrzyj do watku o przedluzaniu wlosow
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217299 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Mam pytanie co do doczepiania włosów na microringii.
ile tych ringów powinno zmieścić się w jednym pasie wzdłuż głowy?? bo ja mam w jednym 7,8 i 5. dobrze jest? czy za mało tych pasemek? z początku myślałam że te 20 wejdzie na jeden pas. Bo koleżanka mi zakładała i nie wiem czy dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.