|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ŻEL TILIA - gdzie i czy w ogóle?
Tyle sie naczytałam o tym żelu do mycia twarzy (głęboko oczyszczający do cery wrażliwej) i narobiłam sobie takiego smaka, a tu coś takiego... przeszłam chyba połowę aptek i drogerii w Krakowie i nigdzie o nim nawet nie słyszeli
![]() Czyżby ten żel wycofali? ![]() Ale nowe recenzje na KWC ciągle się pojawiają, więc chyba jednak skądś go Wizażanki biorą ![]() Błagam o pomoc - niech mi ktoś powie gdzie ja to mogę dostać w Krakowie ![]() A może ktoś by mi kupił i wysłał? ![]() Wiecie coś na ten temat?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ŻEL TILIA - gdzie i czy w ogóle?
można je dostać w aptekach na zamówienie- sama używam serii Tilia i niezwykle sobie chwalę. Po prostu musisz zakomunikować im że mają ci zamówić. A może spróbuj pod krakowem, bo ja jestem z Gliwic i w Gliwiach teżnie chcą zamawiać a w sąsiednim Zabrzu już tak. Widocznie mają inne hurtownie. O dziwo, choć podobno wycofana ostatnio znalazłam krem Tilia w zwykłym kiosku ruchu o pani z kiosku kupiła kilka sztuk w aptece i sprzedawała je choć myślę że to zabronione.
Po prostu musisz się uprzeć żeby ktoś ci to zamówił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda nie jestem z Krakowa, ale u siebie w mieście widziałam tą serię w aptece.
Myślę, że w aptece powinni Ci bez problemu zamówić ten żel.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jakieś kilka miesięcy temu obeszłam chyba wszystkie apteki w moim mieście i nigdzie ale to nigdzie nie było tego żelu...mleczko, kremy, balsam tak, ale żelu brak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
brak produkcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi.
No nic, właśnie tego się obawiałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.