|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy atak
Matko, a co sie wczora wieczorkiem działo z Wizażem - wogóle sie wleźć nie dało - tylko miąchało i miąchało. A może to z powodu tego wczorajszego wyjazdu do Torunia - kobietki to wyście może jakiego pierońskiego (piernikowego) wirusa przewiezły, he?
Lejka a ciebie psy obniuchały żeś świniarka?
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Wczorajszy atak
Kasienka [img]icons/1cmok.gif[/img] my tylko pierniki [img]icons/icon10.gif[/img] tylko, tylko [img]icons/icon12.gif[/img] no chyba, ze któras jakąs wiedzmowatą wróżbe rzuciła [img]icons/icon10.gif[/img] a ja o tym nie wiem [img]icons/icon10.gif[/img]
ps. mnie lizały, a kota nie poczuły albo lubią koty [img]icons/icon10.gif[/img] baaardzo dobrze wychowane psiaki [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] dobra, spadam [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko sie nie obij znowu na tym rowerze [img]icons/icon12.gif[/img]
cmoki [img]icons/icon7.gif[/img] ps Kasiu - myśmy tylko lagodną klątwę rzucily [img]icons/icon10.gif[/img] Nic strasznego hyhyhy [img]icons/icon12.gif[/img]
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Gadzinka chciała rzec APOKALIPSA [img]icons/icon10.gif[/img]
hyhy [img]icons/icon7.gif[/img] OBIJE sie cała, tylko po to zebys mi sałatki do szpitala woziła [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
[img]icons/tongue.gif[/img] Korektory Ci lepiej przyśle żebyś sińcami nie straszyla ludzi po Warszawie [img]icons/icon10.gif[/img]
A salatki dzis tez mi sie nie chce robić- odchudzam sie z lenistwa hehehe [img]icons/icon12.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
palomino napisał(a):
> [img]icons/tongue.gif[/img] Korektory Ci lepiej przyśle żebyś sińcami nie straszyla ludzi po Warszawie [img]icons/icon10.gif[/img] koniecznie [img]icons/icon10.gif[/img] widzisz Gadzinku , gdybys nie była taka rozgarnieta i roztrzepana [img]icons/icon12.gif[/img] , tobys korektorki ze sobą pozabierała na wyjazd do Torunia [img]icons/icon10.gif[/img] gdybys dodatkowo nie miała sklerozy [img]icons/icon12.gif[/img] tobys jeszcze dała Buni do zeskanowania opakowania kosmetyków, które po to wlasnie zawiozłas do niej [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/1cmok.gif[/img] ale w tym Twój urok [img]icons/tongue.gif[/img] zreszta sie nie dziwie, bo ja tyz taki urok roztrzepanca mam [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] tak se to tłumacze, ze to urok, nie [img]icons/icon10.gif[/img] ? [img]icons/icon12.gif[/img] > A salatki dzis tez mi sie nie chce robić- odchudzam sie z lenistwa hehehe [img]icons/icon12.gif[/img] to tak jak ja [img]icons/icon10.gif[/img] ale Kubusia to wypij [img]icons/icon10.gif[/img] od tego nie utyjesz [img]icons/icon10.gif[/img] hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] > > cmoki [img]icons/icon7.gif[/img] tyz cmoki [img]icons/1cmok.gif[/img] i ide juz bo przez Ciebie rower mi zardzewieje, bo czeka i czeka [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.