|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
stancja z dziewczynami
Jestem z moim chłopakiem niewiele ponad rok,kocham go bardzo, jest Nam cudownie. Ja jestem z Lublina natomiast on u mnie w mieście tylko studiuje i mieszka na stancji. Mieszkał do tej pory na innej stancji ale tam warunki są koszmarne i opłaty dość drogie więc postanowił szukać innej na najbliższy rok akademicki. Szukaliśmy w internecie oboje i znaleźliśmy 2 takie które by były względnie cenowo, osobny pokój, nieprzejściowy,żeby można mieć prywatność gdy ja przychodze do niego i zeby on miał eleganko do nauki itp. Ta pierwsza stancja niestety niewypaliła, bo już była zarezerwowana.A ta druga po zadzwonieniu tam okazało się, że mieszkają tam jakieś 4 dziewczyny no i mój chłopak był by 5 oczywiście w innym pokoju tzn osobnym. Co myślicie na ten temat? Był zobaczyć tam jak warunki i okazało się, że super blisko centrum i blisko przystanku,blisko uczelni no i super warunki w środku. Dziewczyny mają tam dużo chętnych i podejrzewam, że nie zgodzą się na to by on tam mieszkał no bo z reguły chcą raczej tej samej płci. No i właśnie no ufam mu jeśli tam by miał super warunki to okey,blisko do mnie też więc warto zważając, że w pobliżu uczelni w tak super cenie, takich warunkach nie ma takiego pokoju osobnego tzn 1-osobowego. Nie mogę mu zabronić, ufam mu ale zbytnio też nie cieszy mnie to, że pod jednym dachem z 4 dziewczynami,taka zazdrość się we mnie budzi
![]()
6.06.2008r.--->zaczynamy odchudzanie tyle jest->82,81,80,79,78,77,76,75,74, 73,72,71,70,69,68,67,66,6 5,64,63,62,61,60<--dąże do tylu Edytowane przez 17coyote17 Czas edycji: 2008-06-30 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: stancja z dziewczynami
uuuu kiepsko...Zazdrość by mnie zjadła
![]() Sama wiesz, że nie możesz nic zrobić. Pozostaje Ci tylko bycie cierpliwą i tolerancyjną dziewczyną i oczywiście cicha nadzieja, że może jednak go nie przyjmą ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sądze, ze wybiora jakąś dziewczyne-więc nie ma o co się martwić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja chyba byłabym samolubna... Bo pomimo, że zdawałbym sobie sprawę, jakie to dla niego ważne, to byłabym piekielnie zazdrosna i miała nadzieję, że ta opcja nie wypali...
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zazdrosna, ale z drugiej strony moje koleżanki też mieszkają na stancji z chłopakami. Super się dogadują, razem się uczą i imprezują. Nawet teraz kiedy rok akademicki się skończył. Są poprostu dobrymi kumplami i nie ma mowy o jakiś romansach, bo każdy ma swoje życie.
Noo, ale jakby mój facet miał mieszkać z 4 innymi dziewczętami to byłabym zazdrosna napewno, która by nie była ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Co innego gdyby tam był choć jeden facet, wtedy towarzystwo mieszane i od razu lepiej
![]() Tak jak poprzedniczki myślę, że wezmą jakąś dziewczyne ![]() Osobiście w życiu bym nie pozwoliła mu tam mieszkać ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nadzieje to mogę mieć, choć też uważam, że mało prawdopodobne,ż go wezmą.Zobaczymy, wyjaśni się w poniedziałek
![]() biiibiii napisała, że koleżanki też tak mieszkają i że wspólnie imprezują,ale wiecie co chyba zazdrość by mnie zżarła jakby była taka sytuacja że oni tam się bawią a ja nie mogę być z nimi tam.Bo przecież neijesteśmy nierozłączni i nie raz bywa że nei mogę pójść albo co i jakby on się cieszył tam w ich towarzystwie to chyba bym zwariowała;] ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie oby się nei udało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie zabraniała, ale modliłabym się, żeby to jednak nie wyszło. Zaufanie zaufaniem.... chłopakowi można ufac, ale innym dziewczynom nie
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie nie byłoby problemu...sama mieszkalam w 4 na stancji- 3 dziewczyny 1 facet. I co? jak bylo zimno, bo nie bylo ogrzewania siedzielismy w 4 w jednym wyrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to nie ma znaczenia czy facet mieszka z 5 kobietami czy z 5 facetami; jeśli chce zdradzić, znajdzie sposób tak czy siak, jeśli nie- nawet jeśli będzie dzielił pokój z bardzo chętną Miss Świata
![]() Mój TŻ pracuje z siedmioma bardzo atrakcyjnymi babeczkami, spędza z nimi po 8 godzin dziennie, do tego dochodzą czasem spotkania firmowe, wypady integracyjne, nie zawsze z osobmi towarzyszącymi ![]() ![]() Jest takie popularne powiedzonko : "Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." Myślę, że najlepiej dla związku byłoby pokazać Mu, że jesteś dojrzałą osobą i Mu ufasz, tak naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Voodia pierwszy raz słysze te słowa-->"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." ale są najprawdziwsze. Masz rację jeśli będzie chciał zdradzić to i tak zdradzi.
Zabraniać mu nie mogę wiadomo,ale w serduskzu mam taka malutką tyci tyci nadzieję, że to nei wypali ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A ja wychodzę za założenia, że jak nie trzeba to lepiej nie dawać okazji do wymodzenia czegoś
![]() Wiadomo, że każdy podchodzi do tego inadziej. Jednak uważam, że głupotą by było jeśli byś się zgodziła wbrew sobie i zastanawiała czy on tam czegoś złego nie robi.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nohemi z jednej strony masz racje. A co w wypadku gdy mu zabronię a on będzie nadal chciał tam mieszkać?
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja bym się na takie warunki nie zgodziła, zaufanie wiadomo bardzo waż na rzecz, ale czasami lepiej nie kusić losu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale co to znaczy np. "kusić los"? Czyli zasada ograniczonego zaufania, jak przy jeździe samochodem?
![]() Poza tym, coyote wyraźnie napisała, że znaleźć stancję nie było łatwo, a w tej ostatniej warunki są super. I osobiście nie bardzo widzę teraz mówienie TŻ w razie gdyby jednak się udało: Wiesz, rozumiem, że fajne mieszkanie, że długo szukałeś i w ogóle, ale jestem zazdrosna, to poszukaj sobie dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Cytując z pewnego filmu, "to tak jakby rzucić faceta do oceanu i oczekiwać, że się nie zamoczy". Kochanie, wyobrażasz sobie lepszą fantazję dla faceta niż 4 laski i on? 4 panny kręcące się pod nosem, a to w ręczniczkach, a to w czymśtam... może przesadzam, ale to TYLKO facet
![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
w zyciu bym nie chciala zeby moj facet byl pod dachem z tylkoma pannami
tym bardziej ze znam wiele histori co sie wyrabia na takich stancjach a wiecie jakie sa baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jutro problem się rozwiąże i zobaczymy czy na Naszą korzyść
![]() Wiecie co on zrobił jeszcze?Jutro mają się naradzić odnośnie tego kto tam zamieszka a podobno dużo chętnych i on napisał dziewczynie którą widział gdy oglądał stancję(tylko 1 wtedy była) że każda dostanie w raamch bonusu po 50zł gdy rozstrzygną głosowanie na jego korzyść...Czy on aby nie przesadza??Wiem, że zależy mu na tym mieszkaniu ale bez przesady ![]() Ja na miejscu tych dziewczyn odebrałabym to conajmniej podejrzanie, że aż dopłaca 50zł na wstępie dla każdej i że zbytnio mu zależy.Ja bym się bała że to jakiś zboczeniec ![]() ![]() Voodia a Ty byś bez żadnego problemu się zgodziła i ani troszki zazdrości by nie byyło z Twojej strony?
![]() |
#20 |
BAN stały
|
ode mnie z gr na studiach jest wiele os ktore sie za3muje na stancjach mam 2 przypadki gdzie jedna panna mieszka z 3 kolesiami a nastepny to 1 koles i 2 panny ![]() i w kazdym przypadku sa flirty- jak sa jakies imoprezki ktos budzi sie nie w sowim łózku obok kogos... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Daj znać jak się sprawa rozwiązała
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
NohemiDowiem się jeszcze dziś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ja bym pewnie nie zabroniła, bo nie chciałabym ograniczać mojego faceta, ale pewnie bym tego nie wytrzymała, jestem bardzo zazdrosna
![]() Jeśli te dziewczyny mieszkają tam w 4 i się znają to pewnie w swoim towarzystwie czują się bardzo dobrze, jak w domu i nawet jakby mieszkał z nimi facet to zdarzyłoby się paradowanie w ręczniku czy bieliźnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ufff kamień z serca na szczęście wzięły dziewczynę
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Jeden problem z głowy
![]() Tylko, żeby TŻ znalazł sobie coś.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nom oby znalazł coś
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.