|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Blizny a Lysanel Activ???
Niestety mam pozostałości po trądziku na pleckach i niezbyt ładnie to wygląda [img]icons/icon9.gif[/img] zastanawiam się nad kupnem Lysanelu z SVR... no chyba że macie jakieś swoje pomysły
dzięki i pozdrówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Blizny a Lysanel Activ???
Używam Lysanel od prawie miesiaca Coprawda nie zaobserwowałam by moje blizny potrądzikowe się zmniejszyły, natomist bardzo poprawił się ogólny wygląd mojej cery [img]icons/icon7.gif[/img] -jest wygładzona, bez niespodzianek, tak jak powinna byc-jestem nim narazie zachywona.Boję się tylko, ze skóra sie do niego przywyczai i przestanie działać .
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moj braciszek używa i chwali (a blizn to nazbierał trochę,jesli wiec chwali to pewnie jest za co.)
O ile mi wiadomo skóra się nie przyzwyczaja do BHA, więc powiedzmy za 5 opakowań możesz się chwilowo przerzucić na przykład na Clear Pores Neutrogeny i potem wrócić do SVR. Zdrówko! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nO OK, a czy można w tym czasie się opalać???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Z pewnością nie możesz wysmarować się kwasami i następnie wyłożyć na słońcu. Niektórzy uważają, że w lecie w ogóle należy odstawić kwasy, ale osobiście sądzę że to zależy od cery i zdrowego rozsądku. Kwasy na noc, a w dzień opalaj się, ale z porządnym filtrem. Ja tak robię (używam kremu z kwasami o podobnym stężeniu)i nie mam problemów, skóra barwi się równomiernie choć powoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.