|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zaufanie ..
jestem z moim tżem od niedawna .. ale na tyle długo zeby mi ufał.. jego zdradzila dziewczyna ktora kochal ..
i tu jest haczyk. bo on sie boi ze ja go zdradze .. co mam zrobic zeby zdobyc jego zaufanie ? tym bardziej ze mu ciagle mowie ze go nie zdradze, ze jest dla mnie najwazniejszy itd.. .. ale mi ciezko z tym jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaufanie ..
Zaufanie to coś co można budować przez całe życie... bądź cierpliwa i nie daj mu powodu do braku zaufania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Co robic?? Rozmawiac, zapewniac,ale nie tylko mowic, tak samo robic... nie dawac powodow do niepotrzebnej zazdrosci.Ale tez nie dawaj sie zamknac w klatce, masz prawo czasem wyjsc gdzies sama i tz musi sie z tym liczyc.
Nie piszesz jak dlugo jestescie razem,ale na wszystko trzeba zapracowac- na zaufanie takze...Jesli on zostal zdradzony to zapewne jest bardziej wyczulony teraz...Ale Ty nie mzoesz placic za bledy jakiejs innej dziewczyny, bo Ty to Ty, a ona to ona.I Twoj tz nie moze uogolniac, moze byc zcasem niepewny, ale czemu ma sie odbijac to na Tobie, skoro jestes wobec niego w porzadku?? Przede wszystkim chyba potrzeba czasu i szczerosci, zrozumienia ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zostaw to czasowi. zobaczysz ze on z czasem zaufa. do tego nie mozna zmusic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
to zależy, jaka to była zdrada. powiem Ci, że gdyby mój TŻ dowiedział się o tym, że go zdradzałam, nie potrafiłby później bardzo długo zaufać kolejnej kobiecie. taki ma charakter i dobrze o tym wiem.
jeśli Twój facet ma podobnie - musisz po prostu dać czasowi czas. tak, właśnie tak. dać czasowi czas, żeby zaufanie nadeszło samo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czas! czas! czas! tu potrzebny czas!
bądź cierpliwa!
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niedługo, ale wystarczająco zeby zaufał czyli ile?
Ja jestem z TŻtem nie długo bo 3 lata i też mi nie za bardzo ufa.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie przekonuj go na siłę. Niech mówią czyny a nie słowa.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kwestia czasu...
i nic na siłę
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.