|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Avon .
Hejo
![]() ..mam do zaoferowania zestaw nowych kosmetyków Avon z 2-3letnim terminem ważności. W skład zestawu wchodzą kosmetyki zarówno do pielęgnacji ciała, włosów, wody perfumowane oraz kosmetyki kolorowe tj. Wody Perfumowane: * Little Black Dress 30ml * ProExpression 100ml Zestawiki kosmetyków: * Świąteczny zestaw Little Black Dress tj. woda perfumowana, dezodorant, balsam do ciała * Solutions tj. pielęgnujący krem z liposomami, nawilżająco-rozświetlający żel pod oczy, błyskawiczna maseczka nawilżająco-rozświetlająca, opaska Kosmetyki Anew: * Złoty krem pod oczy z perłowym pyłem 15ml * Żel do mycia twarzy przeciw oznakom starzenia 2w1 * Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc * Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/dzień * Intensywny peeling do twarzy Kosmetyki Bubble Bath: * Płyn do kąpieli Cynamonowo-Jabłkowy * Płyn do kąpieli Krem Malinowy Kosmetyki SSS: * Ujędrniający tonik do ciała * Ujędrniający żel pod prysznic Kosmetyki Planet Spa: * Krem do stóp z minerałami z M. Martwego * Tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii Kosmetyki Avon Care: * Ujędrniająco – chłodzący balsam do ciała Kosmetyki Solutions: * Modelująco-opalający krem do ciała * Krem-żel normalizująco-matujący Kosmetyki Senses: * Kremowy żel pod prysznic – Mystique * Mydło w płynie - Jardin Kosmetyki Naturals: * Szampon z odżywką 2w1 Morela i Słonecznik * Odżywczy body spray Wanilia i Mleczko Sojowe Kosmetyki Advance Techniques: * Szampon nabłyszczający do każdego rodzaju włosów 250ml * Odżywka do każdego rodzaju włosów bez spłukiwania 250ml * Płynny wosk w sprayu do stylizacji włosów Kosmetyki Color Trend: * Konturówka "Podwójna końcówka" - Black&White Kosmetyki kolorowe: * Kredka do powiek Big Colour - Surf * Szminka nabłyszczająca - Champange Glow *Lakier do paznokci - Sheer Pale Pink Kosmetyki Foot Works: * Gruboziarnisty peeling do stóp "Korzenne aromaty" * Scrub do stóp z arbuzem * Zmiękczający krem do pięt Różne: * Preparat do demakijażu oczu z odżywką * Mgiełka zapachowa do ciała Little Black Dress * Perfumy w sztyfcie Treselle * Różowa kosmetyczka podróżna * Kalendarzyk 2008 * Biżuteria Julie * Etui na telefon komórkowy Próbki: * Woda perfumowana U By Ungaro For Her * Woda perfumowana U By Ungaro For Her * Woda perfumowana U By Ungaro For Her * Woda perfumowana U By Ungaro For Her * Woda perfumowana U By Ungaro For Her * Woda perfumowana Bond Girl 007 * Krem na dzień "Witalność natury" * Krem na dzień "Witalność natury" * Krem na dzień "Witalność natury" * Krem na dzień "Witalność natury" * Krem na dzień "Witalność natury" * Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc * Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc * Wygładzające mleczko Nivea * Wygładzające mleczko Nivea * Szampon Nivea Diamond Gloss * Odżywka Nivea Diamond Gloss * Kremowy olejek pod prysznic Nivea * Kremowy olejek pod prysznic Nivea * Krem intensywnie nawilżający Nivea * Krem intensywnie nawilżający Nivea * Szampon przeciwłupieżowy Clear * Szampon przeciwłupieżowy Clear * Czysta skóra 3w1 Garnier * Czysta skóra 3w1 Garnier * Zestaw 3kremów Clinique * Aqualia Thermal krem Vichy * Bronzer Soleo * Żel pod prysznic Dove GoFresh NIEAKTUALNE - SPRZEDANE ..zapraszam niebawem, ponownie ![]() Edytowane przez BitterHoney Czas edycji: 2008-11-09 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Avon .
* Gruboziarnisty peeling do stóp "Korzenne aromaty"
* Szminka nabłyszczająca - Champange Glow * Krem do stóp z minerałami z M. Martwego cos u mnie?
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? zależy mi najbardziej na ostatniej pozycji o ile jest to mleczko
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
* Szminka nabłyszczająca - Champange Glow
* Płyn do kąpieli Cynamonowo-Jabłkowy * Płyn do kąpieli Krem Malinowy * Gruboziarnisty peeling do stóp "Korzenne aromaty" * Kremowy żel pod prysznic – Mystique coś u mnie? jestem bardzo zainteresowana tymi rzeczami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
* Little Black Dress 30ml * Płyn do kąpieli Cynamonowo-Jabłkowy * Kremowy żel pod prysznic – Mystique ??
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
* Preparat do demakijażu oczu z odżywką
* Mgiełka zapachowa do ciała Little Black Dress *Lakier do paznokci - Sheer Pale Pink * Gruboziarnisty peeling do stóp "Korzenne aromaty" * Kremowy żel pod prysznic – Mystique * Ujędrniający żel pod prysznic * Płyn do kąpieli Krem Malinowy * Świąteczny zestaw Little Black Dress tj. woda perfumowana, dezodorant, balsam do ciała * Little Black Dress 30ml zapraszam do siebie do watku ciuszkowego jak i kosmetycznego moze cos znajdziesz choc za mala czesc tego co tu wypisałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.