|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sposoby na zrozumienie i przygaszenie faceta :)
jak wyzej w tytule
jestem ze swoim mezczyzna juz niecaly rok i czasami po prostu potrafi mi nieba uchylic tylko, ze czasem mnie tak 'zatka' ze opamietuje sie po fakcie i nic niezbyt rownie durnego powiedziec nie umie by przygasic jego odzywki ... moze podzielicie sie waszymi spostrzezeniami, jak to u was jest i jakimi tekstami ich przygaszacie?
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: sposoby na zrozumienie i przygaszenie faceta :)
Ja nie przygaszam swojego kiedy 'walnie' do mnie jakiś dziwny tekst. Zdarza mu się to bardzo rzadko, ale zdarza. Wtedy patrzę na niego i mówię wprost, że to nie było miłe i żeby sobie darował. On się zawstydza i stara się zapanować nad językiem.
W druga stronę [ja do niego] działa to tak samo.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umiem przygaszać...tylko potem wychodzi na to,ze ja jestem paskudną babą
Ale to zalezy od charakteru i błyskotliwość czy umiesz przygadac czy nie.. Tak mi sie wydaje. A ripost wymieniac nie bede bo kazda tyczy sie okreslonej prawda sytuacji wiec bez sensu..
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się wydaje ,że nie każdy to umie.Ile sytuacji,tyle możliwośći,więc wszystko wychodzi spontanicznie.Ja umiem przygaszać facetów,ale nie używam przy tym żadnych wulgaryzmów,raczej lekką ironią,lub zwatpieniem w męskość jegomościa(męskośc w sensie cech charakteru ,wyglądu itd.
).To chyba działa najbardziej...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zacznijmy od tego, że to troszkę...dziwne xP
Ale ogółem...o mogłabys powiedzieć....hmmm.....wy myśl sobie jakieś "tyry" z nim związane
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Mój facet zawsze mi powtarza, że jestem wredna, a ja to samo mówię o nim, często sobie docinamy. Tylko chodzi o to, żeby było tak, jak napisała wyżej któraś z Wizażanek: żarty żartami, ale wszystko ma swoje granice. Jeżeli docina Ci, śmiej się z tego, spróbuj odciąć się czymś zabawnym, ale kiedy przesadzi powiedz mu po prostu, że Ci się to nie spodobało i żeby sobie darował na przyszłość takie teksty. Ja tak robię ze swoim chłopakiem i dzięki temu możemy się z siebie pośmiać, ale wiemy, czego mówić nie należy. No, chyba że u Twojego faceta zwykłe docinki przeradzają się w chamskie teksty? Wtedy sytuacja jest bardziej skomplikowana :/
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musi być to mój facet ale inna osoba jak mi w czyms 'pojedzie' to najczesciej robie skrzywiona mine i mówię"aha..." i wtedy robi sie głupio nie każdemu ale..., albo 'to ciekawe wiesz.'
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

tylko, ze czasem mnie tak 'zatka' ze opamietuje sie po fakcie i nic niezbyt rownie durnego powiedziec nie umie by przygasic jego odzywki

).To chyba działa najbardziej...