|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
witamina A i E
Witam
![]() Wiele czytalam o cudownych wlasciwosciach witaminy A i E, dlatego zastanawiam sie, czy warto dolac je do kremu, ktorego uzywam na co dzien. Mam 17 lat i juz widze drobne zmarszczki mimiczne, nie chce martretowac sie ciezkimi kremami przeciwzmarszczowimi, poniewaz mam na to czas i pewnie moja mloda skora zle by na to zareagowala, ale chcialabym jakos poprawic jej kondycje. Czy to dobry pomysl i jesli macie jakies doswiadczenie z tymi witaminkami to podzielcie sie ze mna, bede bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: witamina A i E
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dokladnie, tak jak napisala kolezanka wyzej.
moze warto zainwestowac w jakies serum z witaminami? i wklepywac je na noc, wtedy najlepiej dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Smaruj zmarszczki maścią alantan plus na zmianę z maścią z witaminą A, maścią linoeparol i maścią propolisową. Codziennie na noc inna na maść, na zmianę, to zmarszczki po jakichś 2-3 miesiącach powinny zniknąć. Najlepiej też doustnie zażywaj np. olej z wiesiołka, tran i warzywa i owoce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.