![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: lacosta pour femme, Cacharel liberte pacoXL
Oryginalne z pudełkiem jeszcze w foli paco rabbane Pour elle XS 80ml ubytek 1psikniecie bedzie zdjecie. Obecnie w rezerwacji, ale gdyby ktos mial jakis ciekawy zapach chetnie wymienie
coś u mnie.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za pour femme?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kroweczko znalazłam
Demeter Strawberry Ice-Cream 15 ml, słodziutki truskawkowo-śmietankowy zapach. Pamietam,ze nie umiesz opisywac zapachow,ale jak to pachnie chodzi mi szczegolnie o to czy nie ma w nim sztucznosci?? Mozesz podac jakis link po polsku chetnie bym o nim poczytała ![]() Pupa Puposka edt [zapach niedostępny w Polsce,owocowo-kwiatowy słodziak,trwały] 50ml. Co to za cudzo?? Moge rowniez prosic o jakis link ![]() i jeszcze to -NOWY płyn micelarny do demakijażu- bioderma sebium H2O (250ml Oczywiscie, jesli to za duzo pisz odrazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zapach z rodziny kwiatowo-owocowej. Szczypiąca świezość anyżu, zmysłowe nuty jaśminu i egzotyczne akcenty karamboli kryją się w pokrytej gwiazdkami buteleczce w ksztalcie serca.
Nuta główna: mandarynka, anyż gwiazdkowy, czarna porzeczka Nuta średnia: jaśmin, karamboli Nuta podstawowa: drzewo sandałowe, cedr, wanilia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj Aga
![]() może wyszperasz coś u mnie za Liberte?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() zaintereowalo mnie L'occitane Amande Blossom Dew Nina Ricci Les Belles Amour d'Amandier Powiem szczeze nie znam tych zapachow podrzucisz jakiegos linka, zebym sobie poczytała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze 90ml z 100ml,kartonik idealny ,folia Elizabeth Arden Provocative Women
Provocative Woman jest kuszący i obezwładniający. Intensywna kompozycja składników orientalnych i magnetyzujących akordów czyni go prawdziwie zmysłowym. Nuty zapachowe: biały piasek, pigwa, wodny lotos, lilia imbirowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ewa chyba go kiedys testowałam i nie za bardzo pamietam jak pachnie. Musiałabym sie troche zastanowic, ale nie potrafie ci powiedziec kiedy dałabym ci odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i L'Occitane: http://uk.loccitane.com/FO/Catalog/P...=usg_Fragrance myślę, że Nina powinna Ci pasować, aczkolwiek chwilowo jest w negocjacjach, więc jak sytuacja się wyklaruje to dam znać, ok? i jeszcze sobie przypomnę Liberte z próbki którą mam w domu [ale ostatnio mnie całkiem zauroczył] ![]() czy mogłabym prosić o jego fotkę?
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Natasha dzieki za opisy
![]() ![]() Ps. własnie przetłumaczyłam i opis jest tak kiepski, ze nic z tego nie rozumiem. Mogłabys jakos przyblizyc ten zapach?? słodki? Swiezy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() słodki, nieco kwiatowy z wyczuwalnymi migdałowymi nutami. nie wiem, co więcej mogę dodać ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Miss nina ricci odpada troche poczytałam o niej i watpie czy mi sie spodoba ostatnio troche wybrzydzam. Co do tego drugiego musze troche pomyslec i dam ci odpowiedz w twoim watku postaram sie jak najszybciej. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Może u mnie coś za Lacoste?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Za Liberte , znajdziesz cos na wymianę ?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to drugie to taka lekko półwytrawna wersja cynamon i skórka pomarańczowa ale lekko podsuszona, bez typowego cytrusa. Ambrę znajdziesz w salonie l'occitane tylko w dużej 125ml butli a te moje to takie travel size. A jeśli , jak piszesz szukasz czegoś słodkiego i owocowego to może zainteresuje Cie ten London for woman Paul Smith, na www.basenotes.com sa recenzje .
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Ragutko juz sama nie wiem co mam wybrac jutro poczytam te opinie i sie zastanowie mam tyle propozycji, ze juz głupieje. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Dior Poison, z pudełkiem
![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
i jak?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.