|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Carolina Herrera a Carolina
Nie lubie zasmiecac forum, ale nic nie znalazlam o perfumach Herrery. Jest tylko watek o CH w czerwonej skorze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2011-06-05 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Carolina Herrera a Carolina
O ile Carolinę można brać w ciemno gdy lubi się Miss Dior Cherie i Coco Mademoiselle - ten zapach mieści się dokładnie pomiędzy nimi, przynajmniej na mnie - to Caroliny Herrery bez przetestowania na własnej skórze bym nie ryzykowała. Ona jest nieprzewidywalna.
Na mnie tworzyła nie zapach a odór, którego nawet trudno było się pozbyć. I nie był to plastik czy guma a coś znacznie bardziej fizjologicznego z przewagą amoniaku. Ale oddałam flakonik kuzynce i na niej pachnie nawet ładnie, chociaż jak dla mnie to prawdziwy boa dusiciel i piła mechaniczna w jednym. Zapach jest dość agresywny i ciężki - ostre kwiatki z przewagą jaśminu, hiacyntów, narcyzów, konwalii i nutą tuberozy na piżmie i cywecie - i trochę orientalny, szczególnie w bazie. Fakt, zwraca uwagę. Co do komplementów, to nie wiem, kuzynka się nie chwaliła.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do usług.
![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DOMator
|
Zapach pomiędzy MDCH a Madmłazelką mówicie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dodałam swoją recenzję, gdyby to miało pomóc.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.