![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Usunął mnie z FB, IG - dziecinne?
2 miesiące temu chłopak zakończył ze mną znajomość ( bez słowa wyjaśnienia do dzisiejszego dnia, po prostu przestał się odzywać, odpisywać itp.). Troszkę to przeżyłam, ponieważ zaangażowałam się w relacje. Nie usuwalam go ze znajomych na portalach, bo uważam to za dziecinne, jednak podglądałam jego aktywność. Widziałam, że ogląda moje relacje na ig, polubia zdj ale nic więcej. Tydzień temu zaprosił mnie na wydarzenie przez FB, co zignorowałam, zaczepiał na Instagramie. Teraz wchodzę i nagle bum - usunął mnie z FB i IG. Czy to nie dziecinne? Typowa pokazówka czy po prostu już ma to gdzieś? Miała któraś podobnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Usunął mnie z FB, IG - dziecinne?
Tak dziecinne i żenujące zachowanie. Nad czym tu się zastanawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się czy przypadkiem nie poznał kogoś nowego, a mnie "wyrzucił" z mediów żebym nie widziała, że z kimś jest itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zerwał z Tobą a dalej się Tobą bawi i gra Ci na nerwach. Ehhhh te kobiety.
Zapomnij o nim i tyle, dlaczego Cię usunął, czy kogoś ma, z kim spał, z kim się całuje i pije piwo i z kim Cię obgaduje - to już jego interes. Żyj swoim życiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86246340]Zerwał z Tobą a dalej się Tobą bawi i gra Ci na nerwach. Ehhhh te kobiety.
Zapomnij o nim i tyle, dlaczego Cię usunął, czy kogoś ma, z kim spał, z kim się całuje i pije piwo i z kim Cię obgaduje - to już jego interes. Żyj swoim życiem.[/QUOTE] Ale tu nie chodzi o zaangażowanie ku temu. Tylko o rodzaj zachowania.Tu kończy relacje bez słowa, potem zaczepia, potem kasuje z znajomych... Mentalny dzieciuch i to wysoki poziom. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niby dzieciuch, ale sama autorka przyznała że go podglądała na FB. Czyli daje się robić dalej facetowi. Myśli o nim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Na pewno wiecie jak to jest - niby związek zakończony, niby to totalny dupek i prostak ale potrzeba czasu żeby emocje opadły, żeby "wyleczyć się" z niego. Jestem z tych, które na zewnątrz udają, że wszystko jest ok ale tam w środku. I dlatego przy znajomych totalnie zlewałam tematy o nim, jakby już mnie nie interesował ale przy każdej "zaczepce" z jego strony miałam nadzieję, że przemyśli, zacznie się starać, no cokolwiek, a ja wtedy będę kazała mu spadać. Teraz mentalnie czuję się jakbym dostała od niego kopa w tyłek po raz drugi. No i namieszał w głowie, znowu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale długo z nim byłaś, skoro musisz się wyleczyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
A nawet jeśli to co? Zakonczyliscie związek i on ma prawo "pójść" dalej swoja droga. A ze dziecinne, to inna sprawa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja nie uwazam tego za dziecinne.
dziecinny byl sposob w jaki zerwal kontakt. usuniecie z social media jest wrecz zdrowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
nie jestescie juz 2 miesiace ze soba nie musi byc z toba friends na facebooku
mial prawo cie usunac jesli nie ma ochoty kontynuowac znajomosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Nie uważam, żeby usuwanie kogoś ze znajomych było dziecinne. Jeśli doszło do rozstania i chłopak jest pewny, że nie chce kontynuować znajomości, postąpił dobrze. Jest to brutalne, ale dzięki temu znacznie szybciej poradzicie sobie oboje z emocjami po rozstaniu. Po co trzymać byłych w znajomych i udawać, ze już nas nie obchodzą, a każdego wieczora śledzić ich aktywność? Chore.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Dziecinne? Dziecinne było to, że zlał cię bez słowa, ale to, że usunął cię z fb dziecinne już nie jest. Widocznie nie chce już wiedzieć co u ciebie. Dziecinne jest to, że ty to przeżywasz i jakaś satysfakcyje sprawiała ci jego 'uwaga'.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie utrzymujecie konktaktu, to nie widzę sensu trzymania się w znajomych. Próbował jakoś Cię zaczepiać, lajkować, Ty to zlałaś (i dobrze!) to zakończył temat i wyrzucił ze znajomych. Nie widzę sensu, żebyś nadal miała w nich być, widocznie on też nie widział ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Tak jak wyżej, to raczej Ty dałaś kolesiowi kopa w tyłek, nie reagując na jego zaczepki.
Na wizażu nie raz dziewczyny deklarują, że jak facet wróci i będzie prosił o wybaczenie to mu każą spadać. A jak przychodzi co do czego to różnie bywa. Więc lepiej że nie będziesz miała z nim żadnego kontaktu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Samo usunięcie z FB nie jest dziecinne, to jest jego konto i może sobie robić ze swoją listą znajomych, co chce. Ale nagłe urwanie kontaktu, a potem te zaczepki.. to żal komentować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
To nie jest dziecinne zachowanie, myślę że całkiem zdrowe jeśli się chce iść dalej..zerwanie kontaktu całkowitego tylko sprawi,ze szybciej zapomnimy. Sama jestem na etapie rozstania, tzn rozstalismy się więc oczywistym dla mnie było,ze muszę go usunąć żeby nie zerkac. Tylko właśnie usunelam,a mój były napisał smsm czy musiałam go usuwać. Nie odpisałam ,ale w duchu wiem,ze musiałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
żenujące zachowanie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Jak dobrze jest przeczytać, że ktoś przeżywa/przeżył to samo co ja - a mój 24letni "przypadek" jest po prostu dupkiem. No nic, trochę pocierpie z jego zagrywki ale może faktycznie, łatwiej pójdzie zapomnienie o nim, chociaż jakaś część mnie chciałaby wiedzieć co u niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Tym bardziej, że jutro wybieramy się na ten sam koncert (oddzielnie) i mam nadzieję, że go nie spotkam 😏
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
BAN stały
|
O Tobie też można powiedzieć że dziecinadą było że podglądałaś jego aktywność, przecież z tobą zerwał. A jednak kusiło cię i potrzebowałaś tam zaglądać.
![]() Rozstał się po chamsku więc nie dziwne że go olałaś. I tylko na tej podstawie bym oceniła że coś z nim tego. ![]() Niezależnie od tej konkretnej sytuacji - dziecinne niedziecinne, człowiek usiłuje z rozstaniem radzić sobie po swojemu. Jesli potrzebuje do tego manifestacji usunięcia numeru, zablokowania czy skasowania fejsa, to trudno aby miał się szarpać bo eks ma swoje widzimisię na ten temat. ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.