|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
DERMACOL make-up cover - GDZIE GO DOSTAC???????
Ludzie, help me! Intensywnie poszukuje podkladu Dermacol make-up cover, ale jeszcze nigdy nigdzie sie z nim nie zetknelam
Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie mozna nabyc ten podkladzik? Moze jest w normalnych drogeriach tylko ja jestem slepa? ;P a moze jest w aptece...? Blagam pomozcie [img]icons/icon10.gif[/img]
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: DERMACOL make-up cover - GDZIE GO DOSTAC???????
raczej na bazarze lub w małych drogeraich
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Aha, czyli ze tak powiem szukac go pod pseudonimem taniutki podkladzik ze sklepiku osiedlowego tak? [img]icons/icon10.gif[/img] Dzieki wielkie za odpowiedz, Justy!!! [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
możesz go kupić na esentii, tam kosztuje 8 zł.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
ech, tylko ze na esenti za przesylke placi sie drugie 8 zl, a oprocz tego trzeba sie zarejestrowac i zamowic kosmetykow za 20 zl, no i oczywiscie chyba dlugo czekac az to przywioza... nie, to zbyt skomplikowane jak na moj mozdzek [img]icons/icon10.gif[/img] ale dzieki wam dobre duszyczki za odpowiedzi [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie mozna nabyc ten podkladzik? Moze jest w normalnych drogeriach tylko ja jestem slepa? ;P a moze jest w aptece...? Blagam pomozcie [img]icons/icon10.gif[/img]