|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Gucci Rush :)
Rezerwacja Rush dla pola_
Wymienię Gucci Rush (100% oryginał)35-40/50ml -uzywany niewiele- na inne pachnidełko ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2008-07-17 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gucci Rush :)
Cytat:
![]() ![]() szukam zapachów cieplych słodkich, typu hypnose lancoe, neonatura cocon YR -bardzo chętnie, dolce vita-mogłaby byc mniejsza ilosc, L de LL , wish chopard, innocent itp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A może Tumulte Edp. Christian Lacroix, 30ml bez jednego psika + kartonik (mam je poza kramikiem),
a butelka jak bardzo porysowana jest? bo mi właśnie na butelce zależy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12398 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
butelka nie jest bardzo porysowana, takie zwykłe slady uzytkowania-przez okres proby oswojenia sie z zapachem nosiłam go w torebce i pewnie stąd, literki troszke nadrapane-ale tu przypuszczam ze w ruch poszlo cos ostrego-moze miałam cos takiego w torebce, bo noralnie paznokciem nie mozna ich zdrapac. postaram sie podładowac akumulatorki i jutro umieścic szczegółowe zdjęcia. Co do tumulte, to jak bys sama opisała ten zapach? przyznam ze z rózanych podoba mi sie jedynie amor amor, ale ta słodycz juz mi działa na wyobraznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Attraction aktualne??? lubie ten zapach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
chetna bylabym na odleweczke mademoiselle CC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
no to wstępnie jestesmy ustawione ![]() ![]() Tylko czy moglybyśmy się wstrzymac z wymianka do przyszłego tygodnia? Bo jade na wakacje, gdzie zamierzam nabyć CC Mademoiselle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znac jak wrocisz to umowimy sie co do przesylki. a ja rezerwuje dla Ciebie attraction. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oryginalne, kupowane osobiscie w perfumerii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.