|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla nowożeńców Teneryfa czy Majorka?
Jak w tytule... 31 maja mamy ślub, wszystko prawie załatwione oprócz podróży poślubnej.... sami nie wiemy gdzie jechać.. pierwsza myśl Majorka, ale w TUI zaproponowano nam Teneryfę. Chcemy trochę pozwiedzać ale też trochę powylegiwać się na plaży.. nasz budżet do max 4000 na osobę, interesowało by nas 10-14 dni. kompletnie nie wiemy co wybrać
![]() a i jeszcze takie poboczne pytanko, rezerwować teraz first minute i jechać zaraz po ślubie czy poczekać powiedzmy na wrzesień, po sezone...kiedy będzie taniej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dla nowożeńców Teneryfa czy Majorka?
Był już identyczny watek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post40739640
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Byłam na Teneryfie w marcu zeszłego roku. Niby wyspa wiecznej wiosny, a było trochę chłodno (16-20 stopni). Woda w oceanie też średnio nadawała się do kąpieli, ale w hotelu były podgrzewane odkryte baseny. Poza tym - super atrakcje. Wulkan Teide i Loro Park - punkty obowiązkowe do odwiedzenia. Koniecznie spróbuj hiszpańskiej paelli i sangrii.
Z narzeczonym zapłaciliśmy prawie 10 tys, wliczając w to wycieczki fakultatywne i trzygodzinną wyprawę skuterami wodnymi dookoła wyspy z fotografem. Lecieliśmy z Londynu, tydzień all inclusive.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie byłam na Teneryfie, a na Majorce tak, na przełomie maja i czerwca tego roku. Było super, piękne widoki, ciekawe wycieczki po wyspie, pogoda super. Hotel i wyżywienie na odpowiednim poziomie. Można i zwiedzać i wygrzewać się na plażach.
Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam takie pytanie- w sumie nie bardzo związane z tematem poza tym, że dotyczy Teneryfy, a dokładniej Loro Parku
![]() Nie chciałam tworzyć nowego tematu, dlatego proszę nie gniewajcie się, że tak trochę poza tematem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Nie ma żadnego zejścia pod ziemie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.