![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Biżu od Sub
Jako że właściwie nie wypada zabierać głosu w sprawie twórczości innych samemu nic nie prezentując poniżej wrzucam kilka fotek swej radosnej twórczości
![]() Zajmuję się tworzeniem biżu od jakiegoś miesiąca na tyle na ile czas mi pozwala. Przede wszystkim liczę na wskazówki i konstruktywną krytykę - nie gryzę ![]() Z obróbką zdjęć dopiero zaczynam jak i z całą resztą, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Pozdrawiam Sub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżu od Sub
Początki niezłe
![]() 1. Fajne, tylko kulki nierówno porozmieszczane. 2. Jakoś do mnie nie przemawiają. 3. Ujdą ![]() 4. Podobają mi się najbardziej ![]() 5. Ładne. Przyznam, że loopy nawet... Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu. Ashley
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A mi sie właśnie wydaje, że w pierwszych te kulki sa w miare równo..
![]() Ale i tak jak dla mnie to jakies te kolczyki takie za bardzo chaotyczne.. ![]() Drugie, ładne ale szału nie ma. nie przepadam za magnezytem. Trzecie baaaardzooooo podobne do pewnych kolczyków zrobionych przez Rose, ale to pewnie dzieło przypadku prawda?? ![]() Czwarte ładne, ale kolczyki w tym stylu (czytaj długie, z wieloma małymi koralikami) już mi taką tandetą pociągają. (nie mówie oczywiście o twoich konkretnie, tylko ogólnie.) Piąte ładne. Ogłonie jak na początek to ładne, wszystko estetycznie zrobione.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u wielu osób widziałam takie kolczyki.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dlatego mówię że to dzieło przypadku..
![]() Sama robiłam już kolczyki w tym stylu, ale z tylko jedną pastylką ze szkła weneckiego i sprężynką z drutu. A te mi się skojarzyły z konkretnymi kolczykami Rosemary, bo z tego co pamiętam to wyglądały prawie tak samo, tylko kamień był inny.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Co do kolczyków trzecich:
Cytat:
![]() Niemniej wszystkie opinie i porady są dla mnie ogromnie cenne i bardzo za nie dziekuje ![]() Pozdrawiam Sub |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A mnie najbardziej przypadły do gustu ostatnie.
Najbardziej nie podobają mi się 2 i 3. 4 ładne,ale pierwsze nie wiem dlaczego...Jakoś tak nie umiem się do nich przekonać.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
5 i 4 bardzo mi się podobaja .. reszta raczej nie w moich kolorach ale sie spodobaja napewno
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jak na początek to całkiem w porządku
![]() 1. Wiadomo trochę niestaranne, ale ćwiczenie czyni mistrza ![]() 2. Ok, chociaż bez rewelacji ![]() 3. Proste, ale też raczej na 'tak' ![]() 4. Ładne i nawet loopy bardzo nie rażą ![]() 5. Najładniejsze z całego rzutu ![]() Czekamy na dalsze prace! ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
1."artystyczny nieład" ale wporząsiu
![]() 2.fotka do poprawki, albo ja już padam na oczy bo dzień miałam męczący, a kolce powinny być trochę bardziej urozmaicone, np. jakiś łańcuszek czy coś.. ? ![]() 3.a te gdyby nie kolor byłyby całkiem ok ![]() 4.czemu tylko w jednym kolorku ? ![]() 5.a te są niczego sobie ![]() Debiut na 5- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
czwarte i piąte
![]() ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
bardzo sympatyczne początki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
trzecie i czwarte. ale szkoda że w czwartych sama nie zrobiłaś tej zawieszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm...
1 - mieszane uczucia. Po pierwsze nie przepadam za "pogniecionym" drucikiem - choć wydaje mi się, ze był to zamierzony efekt. Po drugie - nie lubię piasku pustyni. Ale... "w tym szaleństwie jest jakaś metoda"... 2 - widze goły drucik i niedomknięte loopy ![]() 3 - się nie wypowiem, bo nie mam pojecia jak ten kształt ma sie do noszenia go na uchu... A optycznie coś mi w nim bardzo "nie gra". 4 - a ja takie lubie nosić ![]() 5 - najpiękniejsze! Prosta kompozycja i piękne koraliki. Wypieszczone loopy - brawo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tsu, najbadziej mnie ciesza te wypieszczone loopy, za ktore Ci serdecznie dziekuje
![]() ![]() Niemniej bardzo dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Pierwsze - ciekawe
drugie - proste, ładne trzecie - powiem szczerze nie mogę już patrzeć na tego rodzaju kolczyki są wszędzie! Ale wykonanie bardzo ładne czwarte kaskady - super ale dla mnie nr 1 to OSTATNIE! btw co to za koralik - ten prostokątny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie koraliki kupilam na allegro u CJ, jest to szklany jablonex. Z tego co wiem nie ma ich juz na allegro a mi sie szczesliwie udalo kupic ostatnie sztuki w 3 roznych odcieniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Pierwsze- fajnie oplecione, od moich początków trzymam mój karbowany drucik i nie wiem co z nim zrobić, a tu bardzo ładnie, myślę, że wcale nie są krzywo rozmieszczone koraliki i wcale nie musza być tak prościutko, nikt z tych kolców strzelał nie będzie przecież
![]() drugie- przeciwieństwo pierwszych, średnie trzecie- bardzo lubię rybki, ale kolor to jest ostry ![]() czwarte- proste, ok piąte- najładniejsze, fajne koraliki, chętnie bym założyła, super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kilka nowosci.
1. crackle + linka (uzyta po raz pierwszy, wiec prosze o wyrozumialosc ![]() 2. szklo weneckie, elementy bali, hematyt (chyba ![]() 3. elementy bali, lancuszek Co do bransoletki to zawsze chcialam taka miec a ze nie moglam nic takiego nigdy dostac to zrobilam sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Fajowskie te przywieszki w bransoletce - skąd takie nabyłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poniewaz jeszcze nie do konca wyczailam, co wolno na forum (Regulamin wcielo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
pierwsze kolczyki i bransoletka
![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dzis mam dla Was kilka par, nie ze wszystkich jestem zadowolona...
Jednakze chroniczny brak czasu nie pozwolil, by wydlubac cokolwiek wiecej... Fotki tez nie za specjalne, ale wlasnie dzis naszlo mnie na zainscenizowanie prowizorki pt. "Swiatlo dzienne nie musi byc potrzebne" - zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Dodatkowo na ostatnim zdjeciu fragment dzielka, do ktorego sie przymierzam, niestety i koralikow i bali mi zabraklo, wiec znow czekam na paczke - wrrrr Co do loopow - wiem, ale to sa dosc wczesne kolczyki i chyba powoli z loopami sie wyrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Z tej pierwszej parti podobają mi się pierwsze
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
te ze skrzydełkami są całkiem ciekawe, dzwoneczki też nieglupie
![]() ![]() czy w pierwszych użyłaś łańcuszka żmijki? jeśli tak, to radzę aby na takim łańcuszku zawiesić raczej jeden mały element ewentualnie dwa małe lub przedzielone przekładką, takie 3 koraliki jeden nad drugim sprawiają że żmijka traci swoje właściwości ![]() generalnie odradzam nakładanie po prostu kilku koralików na drucik i nazywanie tego kolczykiem (ale dodaj fajne delikatne przekładki i już jest ciekawie)
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
z tego ostatniego widzę bransoletę
![]() a skrzydełka są super. zdradzisz skąd? edit: łohoho, wyczaiłam poprzedni wrzut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
skrzydełka z tego co widze to chyba z artfanu
![]() Podoba mi sie bardzo ich uzycie ![]() W sumie nawet ciekawy wrzut ale nie w moim stylu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Heh, coby nie dac o sobie zapomniec ; )
Co do poprzednich Waszych postow: lee_monka - dziekuje za rady ad. zmijki - wykorzystam na pewno przy kolejnych, bo te sa juz zamkniete i wzmocnione klejem ![]() Amambada, monius9 - skrzydelka dorwane u CJ - musieli wygrzebywac z magazynu, bo chcialam wiecej niz mieli ![]() Co do nowych prac, to wszystkie sa z wczoraj. Na pierwszej moje pierwsze, jakze niedoskonale slimaki, ale dla takiego koralika nie wyobrazalam sobie innej oprawy. 2 i 3 to ta sama praca, ale prosilabym rowniez o opinie, ktora fotka lepsza (kiedys rozgryze swoj aparat i beda lepsze ![]() Reszta - jak widac ![]() Swoja droga dziwne, ze przy takim samym swietle i ustawieniach mam tak rozne fotki.... Jak zwykle czekam na Wasze opinie i niezwykle cenne dla mnie wskazowki ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
1.cudne! Zeby były takie niebieskie..eh marzenie :P
2.3o jakie fajne ![]() 4.no takie powiedzm też ok ![]() 5.nic nadzwyczajnego ale fajne ![]() Piękny wrzut ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.